STANKOVIĆ GA SKLONIO IZ TIMA: Zvezdin junak DEFINITIVNO NAPUŠTA "Marakanu"

Autor:

Sport

13.10.2021

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa beogradske Crvene zvezde je od starta ove sezone odigrala ukupno 18 mečeva na kojim je zabeležila veoma dobre rezultate, pogotovo kada je u pitanju Liga Evrope gde su crveno-beli prvi u grupi F.

Republika

Foto: Starsport

Za Vukanovića nema mesta na "Marakani"

Trener aktuelnog šampiona Srbije, Dejan Stanković, imao je dosta problemu oko sastava tima u poslednjih nekoliko mečeva što zbog povreda, što zbog zaraze korona virusom nosioca ekipe. 

Vukanović još uvek nije dobio priliku da ove sezone odigra meč u crveno-belom dresu, pošto nije odigrao nijedan minut u taboru kluba sa Marakane.

Mladi Aleska nije licenciran za mečeve Lige Evrope, dok je u domaćem prvenstvu na samo tri utakmice bio u protokolu ali šansu da zaigra nije dobio. 

Stoga se može izvući i zaključak da će Vukanović, kojem karejem ove godine ističe ugovor, promeniti sredinu bez obeštećenja klubu iz Ljutice Bogdana. 

Vukanović je na beogradsku "Marakanu" stigao 2019. godine a "Delije" ga svakako pamte po golu koji je Crvenu zvezdu odveo u Ligu šampiona kao po tome što je zatresao mrežu večitom rivalu - Partizanu u večitom derbiju. 

Podsetimo se, postojalo je interesovanje iz Turske i Saudijske Arabije, te je na Vukanoviću da sam izabere novu sredinu.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading