MIHAJLOVIĆ ZAGRMEO: Ne zviždite igračima, JA SAM KRIV!

Autor:

Sport

02.10.2021

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener Siniša Mihajlović je preuzeo krivicu za loše rezultate u dosadašnjem delu sezone, ali već sutra ima šansu za popravni u meču sa ekipom Lacija koji se igra od 12.30.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović preuzeo krivicu

Italijanski mediji navode meč protiv Lacija kao presudni za Mihajlovićev ostanak u Bolonji, a srpski stručnjak je imao poruku za navijače.

- Kad ekipa izgubi uvek je moja krivica. Isto važi i za sutra - tražim od publike da ne zviždi igračima, da im dozvoli da igraju. Moramo da vratimo koncentraciju koja nam je nedostajala u većem delu meča protiv Empolija. Celu nedelju sam pričao o stavu, intenzitetu i koncentraciji, to nam treba- rekao je Mihajlović.

On je istakao da se u fudbalu, kao i u životu, ništa ne događa slučajno.

Foto: Tanjug/AP

Bolonja u rezultatskoj krizi

- Moramo da radimo na faktorima koje možemo da kontrolišemo, a koji ne zavise od protivnika. I tada je moguće da se dogodi da izgubite, ali ste makar svesni da ste dali sve. Ne možete tražiti alibi u faktorima koji su van vaše moći poput povreda ili grešaka sudija. Neophodno je da radimo na onome što možemo da kontrolišemo i da dok vršimo fizičku pripremu treniramo i glavu.

Iako je Bolonja u rezultatskoj krizi, Mihajlović je naglasio da je sezona dovoljno duga da se njegov tim vrati na željeni kolosek.

- Siguran sam da ćemo ostvariti cilj jer je još veliki deo prvenstvene trke pred nama. Možemo i moramo da budemo bolji, ali imamo dovoljno vremena da radimo na tome. Pokušavamo da se poboljšamo. Prve godine kada sam bio ovde, zahvaljujući timskom radu uradili smo ono što niko nije mislio da je moguće- rekao je Mihajlović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading