MURINJO SE PRISETIO: I Luku su proglasili najgorim pojačanjem Reala u istoriji, pa je postao najbolji igrač sveta

Autor:

Sport

03.07.2020

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski novinari upitali su menadžera Totenhema zašto mu ne igra Tangaj Ndombele, kojeg je doveo iz Liona

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Kada ga je prošlog leta doveo iz Liona i pritom platio 60 miliona evra, Totenhem nije mislio da će i dalje čekati da Tangaj Ndombele (23) počne da igra u skladu sa svojom cenom.

Dva gola i četiri asistencije njegov je učinak u 28 ovosezonskih nastupa, što nije nešto što obara s nogu. Poslednje tri utakmice, uopšte nije igrao, a pritom u pitanju nije nikakva povreda. Jednostavno, Žoze Murinjo mislio je da mu nije potreban na terenu, pa su Englezi već u tome videli potencijalne razmirice između njega i mladog francuskog veziste.

- On je došao pre godinu dana, a ja pre šest meseci i ne znam šta se događalo u tom periodu kada je bio tu pre mene. Znam samo da, kada sam ja stigao, uvek su bili problemi, povrede, a tako se novom treneru teško dokazuje. Svi se moraju prilagoditi - rekao je Portugalac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Modrić

- U ostalim velikim klubovima normalno je kada zvezde sede na klupi, dok ovde kod nas ispada drama svaki put kada top igrač ne igra. Igrači moraju da shvate da to nije tako. Nadam se da ćemo u novoj sezoni imati još više vrhunskih igrač na klupi. Sa Tangajom nema problema i mislim da će igrati već u sledećoj utakmici.

Murinjo, sa kojim će Totenhem izvesno ostati bez Evrope, povukao je paralelu sa Lukom Modrićem koji je, kada je iz Totenhema otišao u Real Madrid, takođe prolazio teže trenutke na početku.

- Kada je došao u Real Madrid, nakon šest meseci navijači i novinari proglasili su ga najlošijim pojačanjem u istoriji. Nekoliko meseci kasnije postao je prvak, pa evropski prvak, a onda i najbolji igrač na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading