Problemi u Madridu: Zidan besno urlao na igrače Reala!

Autor:

Sport

15.06.2020

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zinedin Zidan je u nedelju proslavio svoj 200. nastup na klupi Real Madrida, pobedom nad Eibarom rezultatom 3:1, ali daleko od toga da je bio zadovoljan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan i fudbaleri Real Madrida

Kako otkriva "Marka", inače bliska "kraljevskom" klubu, Zizu je odmah posle utakmice održao žestok sastanak, na kom nije bilo nimalo prijatno, pošto je navodno "urlao" na svoje igrače.

Razlog je loše izdanje u drugom poluvremenu, u kom je Real po ko zna koji put ove sezone pao.

Zinedin Zidan zna da je Real najviše bodova do sada prosipao u drugom delu meča, i to ne želi da se ponovi u nastavku sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Francuz je svoje nezadovoljstvo ponašanjem i stavom pojedinaca jasno izrazio i istakao da takav odnos prema igri ne sme da se ponovi u preostalih 10 utakmica.

Pred Realom je 10 finala, Barselona beži dva boda, a naredna dva rivala su znatno teža od Eibara, u četvrtak od 22 časa gostuje Valensija, a potom Madriđani idu na Anoetu u nedelju u istom terminu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Real Madrid - Eibar

Ostaje da vidimo kako će posle Zidanovih kritika, i to prilično neuobičajenih i glasnih, kako navodi "Marka", uticati na igrače u nastavku prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading