Šta kaže Murinjo o Lampardovom trenerskom umeću?

Autor:

Sport

01.08.2019

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši menadžer Čelsija Žoze Murinjo voleo bi da Frenk Lampard bude uspešan na klupi Plavaca, ali ne može da tvrdi da će njegov nekadašnji učenik imati dobre rezultata na Stamford Bridžu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Portugalac i legendarni Englez su zajedno osvojili dve Premijer lige - 2005. i 2006. godine.

- Znate, vreme će pokazati. Samo vreme. Bilo bi mi lako i lepo da kažem da će Frenk postati fenomenalan trener jer ga volim - istakao je Murinjo i nastavio:

- Bilo bi mi drago da to kažem, ali neću. Ne mogu da kažem da ne verujem u to jer to ne osećam. Osećam da Lampard ima potencijal. Osećam da ga vodi ljubav, što je vrlo važno. To je razlog zbog čega je u Čelsiju.

Murinjo je vodio ekipu iz Londona od 2004. do 2007. a u klub se vratio 2013. i na klupi Plavaca sedeo je još dve i po sezone.

- Želim mu sve najbolje, ali samo će vreme pokazati koliko će biti dobar trener. Za nekoliko godina sve ćemo moći da vidimo - naglasio je Murinjo.

Čelsi pripreme završava u subotu, utakmicom sa Borusijom Menhengladbah, a na startu PL igra derbi na Old Trafordu sa Mančester junajtedom. Nekoliko dana kasnije očekuje ga meč u Superkupu sa Liverpulom.

Trofejni trener je bez posla od decembra prošle godine, kada je dobio otkaz u Mančester Junajtedu, a navodno bi uskoro mogao da se vrati u La Ligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading