TERZIĆ ZVAO BANETA I KOLAROVA U ZVEZDU!

Autor:

Sport

30.05.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Ivanović (35) i Aleksandar Kolarov (33) ponovo u istom dresu? Moguće je, ali to neće biti u reprezentaciji Srbije, za koju su godinama nastupali sa trakom oko ruke, već postoji šansa da zajedno pomognu Crvenoj zvezdi u novom pohodu na Ligu šampiona!

RepublikaFoto: Starsport
Ivanović i Kolarov

To je ideja i želja generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića, koji je pomenuti dvojac stvorio kao operativac OFK Beograd. Obojica su sa Karaburme započela evropsku odiseju i karijere o kojima mnogi mogu samo da sanjaju. I nije tajna da Terzića posmatraju kao fudbalskog oca. Jednostavno, uradio je mnogo za njihove karijere, nešto slično kao Zdravko Mamić za osvajača Zlatne lopte Luku Modrića.

OTVORENA VRATA

Sada, kada se Banetova i Aleksandrova karijera približavaju kraju, Terzić pokušava da ih ubedi da mu se oduže tako što će pojačati ekipu Vladana Milojevića ne samo igrački već i nemerljivim iskustvom.

- Vrata za Aleksandra su uvek otvorena i moja je želja da se on vrati ovde - izjavio je Terzić za italijanske medije i podgrejao priču oko Kolarova.

Levi bek Rome i štoper Zenita ušli su u poslednje godine ugovora. Niti bi "vučica" pravila probleme Kolarovu, niti bi Zenit Ivanoviću, pogotovo ako se zna da ga sa Zvezdom povezuje sponzorstvo ruske kompanije "Gasprom".

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić

Kolarov je nedavno izjavio da bi voleo da je čitavog života igrao na Marakani, poredeći situaciju u kojoj je bio kapiten Rome Danijele de Rosi.

- Danijele je bio dovoljno srećan da je čitavog života igrao za tim koji voli. Voleo bih i ja da sam tako mogao sa Crvenom zvezdom, ali nije bilo uslova.

Kapiten "orlova" praktično je oteran iz kadeta crveno-belih, a pre devet godina rekao je da će se vratiti na Marakanu da tamo završi karijeru.

- Ispred mene je još mnogo godina igranja i dokazivanja, ali voleo bih da se jednog dana vratim u Beograd i karijeru završim u Crvenoj zvezdi.

OTAC ZVEZDAŠ

RepublikaFoto: instagram.com/ivanovicofficia

Sa druge strane, otac Branislava Ivanovića je zakleti zvezdaš. To je Bane otkrio za ruske medije u svojevrsnom pismu samom sebi.

- Nisi mogao da odlučiš za koga ćeš da navijaš: Crvenu zvezdu ili Partizan! Nećeš nositi dres Zvezde, za kojom je tvoj tata bolestan, niti ćeš igrati za Partizan, koji vole tvoji prijatelji. Tvoja karijera će biti drugačija. Igraćeš za OFK Beograd - napisao je Ivanović.

Njegov dolazak predstavljaće teži deo posla za Terzića jer se Banetu ne vraća u srpski fudbal. Štoper je crveno-belima neophodan, baš kao i levi bek u slučaju odlaska Milana Rodića. Kolarov i Ivanović bili bi idealan tandem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading