TALENTOVANI INDIVIDUALAC KOJEM ĆE SE TEK PRIČATI: Dobro zapamtite njegovo ovog momka - učinak dosta govori o kvalitetnom radu u klubu!

Autor:

Sport

24.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je on "buduća zvezda" našeg fudbala?

TALENTOVANI INDIVIDUALAC KOJEM ĆE SE TEK PRIČATI: Dobro zapamtite njegovo ovog momka - učinak dosta govori o kvalitetnom radu u klubu!

Foto: FK Jedinstvo 2017 Tutin

Mladi sportski kolektiv Jedinstva iz Tutina u prve tri sezone od svog osnivanja uspeo je da promeni tri ranga takmičenja i da stigne do članstva u Raškoj okružnoj ligi.

Republika

Prošle sezone ekipa je zbog slabijeg plasmana morala da se pomiri sa selidbom u niži rang, odnosno u Međuopštinsku ligu FS Raškog okruga. Trenutno se Jedinstvo nakon 17 odigranih mečeva nalazi na trećem mestu na tabeli, dok prva dve pozicije u ligi vode direktno u viši rang takmičenja.

Zaostatak za drugim mesto je samo tri boda, lider je "pobegao" već 14, pa će do kraja sezone cilj za tim iz Tutina biti da stigne do pozicije koja vodi direktno u viši rang, a to je trenutno drugoplasirani Tavnik.

Pored rada sa prvim timom, u Tutinu se velika pažnja pridaje i radu sa mlađim kategorijama, i upravo je ovih dana stigla objava o momku koji se "izdvaja" svojim učinkom u čak dve starosne kategorije.

Republika

Foto: FK Jedinstvo 2017 Tutin

Šabanović "rešeta" u dve starosne kategorije

Semin Šabanović sa svojih 14 godina, 11 meseci i 25 dana trenutno u dresu Jedinstva nastupa za selekciju pionira, ali i kadeta. U aktuelnom prvenstvu je u mlađoj kategoriji postigao 15 golova, dok je u starijoj bio strelac u devet navrata. Iz kluba je o ovom momku rečeno:

- Imajući u vidu predispozicije našeg Selmina, nadamo se da će do kraja prvenstva broj pogodaka i broj asistencija biti uvećan. Karakteristike kompletnog igrača su nešto što ga identifikuje. Izuzetna kontrola lopte, umeće driblinga, kreativnost, odličan udarac je nešto u čemu uživaju naši navijači. Posle sjajne sezone, za očekivat je poziv prvoligaških klubova, jer potencijal koji ima naš Selmin je rijetko viđen na prostorima u regionu i šire.

Nešto malo više od godinu dana potrebno je Šabanoviću da stekne pravo nastupa za seniorski tim Jedinstva, međutim, kao što su iz kluba već napomenuli, svojim dosadašnjim učinkom je privukao pažnju mnogih, pa ne bi bilo čudno da na leto i promeni sredinu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading