PEHAR IDE PUT STARČEVA: U Kovinu je viđen odličan meč između Borca i BAK-a! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

06.04.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borac se revanširao BAK-u za poraz u ligi tokom jesenjeg dela prvenstva.

PEHAR IDE PUT STARČEVA: U Kovinu je viđen odličan meč između Borca i BAK-a! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Borac Starčevo

U okviru  finala Kupa Područnog fudbalskog saveza Pančevo, na stadionu Radničkog u Kovinu odigran je meč između Borca iz Starčeva i BAK-a iz Bele Crkve

Republika

Finalisti se u okviru lige nalaze u istom takmičenju, Borac se trenutno nalazi na osmoj poziciji Vojvođanske lige Istok, dok se tim iz Bele Crkve bori za opstanak, sa trenutnim plasmanom na 14. mesto u ligi.

U prvih dvadesetak minuta vodila se ravnopravna igra uglavnom na sredini terena, između dva šesnaesterca. Prvu pravu priliku imali su gosti, ali je golman Lapić odličnom intervencijom sačuvao svoju mrežu.

Na prvi pogodak se čekalo sve do 26. minuta kada je dosuđen slobodan udarac za Borac sa nekih 22-23m od gola BAK-a. Odlično je loptu poslao u gornji levi ugao protivničkog gola Ilija Bajić, 1:0 za sastav iz Starčeva. 

Nisu se predali gosti, pokušali su da stignu do izjednačenja do odlaska na odmor, a u tome im je pomogao Aleksandar Ivanović, protivnički fudbaler. Nakon kornera Ivanović je poslao loptu u svoju mrežu, 1:1 nakon prvih 45 minuta igre. 

Tokom drugog dela meča dosta bolja igra Borca, imali su inicijativu, dok su gosti pretili iz kontranapada i dugih dodavanja. Ofanzivna postavka krunisana je pogotkom na isteku 83. minuta kada je veoma efektan gol postigao Uroš Lukić, 2:1 za nominalnog domaćina.

Otežavajuća okolnost za domaćina bila je to što je Marjan Azuc zbog dva žuta kartona napustio teren u 68. minutu, ali je brojčani deficit bio samo dodatni motiv igračima Borca da daju poslednji atom snage. 

Borac (Starčevo) - BAK (Bela Crkva) 2:1 (1:1)

Borac: Lapić, Petković (od 46' Mađarov), Bajić, Ivanović, Luković, Azuc, Josimov (od 83' S. Lukić), Gigović (od 90' Stevović), U. Lukić (od 89' Delić), Đurković (od 46' Petrović), Jovanović

BAK: Sedljak, Bekirovski (od 63' Andrejić), Jožić, Starović, Simić, Anđelić (od 46' Marić), Kračunjel (od 63' Stjepanović), Milković, Motorov, A. Jungić, D. Jungić (od 86' Čolak) 

 Pehar ide put Starčeva, dok se tim iz Bele Crkve sada okreće prvenstvu i borbi za opstanak.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading