DERBI DONJEG DELA TABELE: Ulog na ovom susretu je veliki za oba kluba!

Autor:

Sport

05.04.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bodovni vrede duplo sutra!

DERBI DONJEG DELA TABELE: Ulog na ovom susretu je veliki za oba kluba!

Foto: FK 1. maj Ruma

U okviru 21. kola Srpske lige Vojvodine ekipa 1. Maja iz Rume ugostiće sastav Borca iz Šajkaša, utakmica je zakazana za subotu, 6. april sa početkom od 16 časova.

Republika

Sutrašnji domaćin se trenutno sa bodovnim saldom na koti 21 nalazi na deobi 12. pozicije na tabeli, sa učinkom od pet trijumfa, šest remija i devet poraza. Prošlosezonski šestoplasirani tim se nalazi u donjem delu lige u aktuelnoj sezoni, što može dovesti do potencijalne borbe za opstanak, ukoliko se ne poprave rezultati u finišu prvenstva.

Od starta prolećnog dela prvenstva tim iz Rume je zabeležio dva trijumfa, isto toliko remija i jedan poraz. Jedini meč u kojem je sastav 1. Maja ostao bez bodova bio je duel sa Tisom iz Adorjana, sa kojom upravo deli 12. mesto na tabeli. U dosta povoljnijoj situaciji bi klub bio da je uspeo da izađe barem sa bodom iz tog duela, ali i ovako je i dalje sve otvoreno.

Republika

Foto: FK 1. maj Ruma

Najavni poster

Subotnji gost u Rumi biće tim iz Šajkaša koji se sa 25 osvojenih bodova nalazi na desetoj poziciji na tabeli. U uvodna dva kola prolećnog dela Borac je zabeležio dva trijumfa, ali je nakon toga vezao tri poraza, što je delimično "upalilo alarm" u klubu za sam finiš sezone.

Sastav Borca ove sezone igra jako tvrde mečeve, prima, ali i postiže mali broj golova. U dosadašnjem toku prvenstva mrežu rivala tresli su u 19 situacija, dok je njihov golman savladan četiri puta više. Imaju drugi najslabiji napad u ligi, ali i petu najbolju odbranu, što može biti pozitivna stvar za sutrašnji meč.

Prvi duel Borca i 1. Maja završen je pobedom tima iz Rume na gostovanju u Šajkašu rezultatom 2:0, međutim sada je ovaj meč jako bitan za oba kluba, imajući u vidu sam plasmana na tabeli.

1. Maj (Ruma) - Borac (Šajkaš)

Subota, 6. maj od 16 časova

Teren u Rumi

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading