ŠKOLSKI PRIMER KVALITETNE SKAUTING SLUŽBE: Navijači na njihov učinak mogu biti preponosni - već sada su ostvarili veliki doprinos u igri tima!

Autor:

Sport

03.04.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanja u pravom smislu te reči.

ŠKOLSKI PRIMER KVALITETNE SKAUTING SLUŽBE: Navijači na njihov učinak mogu biti preponosni - već sada su ostvarili veliki doprinos u igri tima!

Foto: FK Obilić Zmajevo

Nakon tačno jedne decenije ekipa Obilića iz Zmajeva vratila se u Vojvođansku ligu, i u grupi "Istok" prošle sezone stigla je do plasmana na devetu poziciju.

Republika

Zimsku pauzu sastav Obilića proveo je na šestoj poziciji sa učinkom od osam trijumfa i sedam poraza, bez remija. Uprava je tokom transfer perioda odradila odličan posao, i to se već vidi nakon pet prolećnih kola.

Drugi deo sezone Obilić je otvorio sa tri vezana trijumfa, od toga su dva napravljena na gostovanjima, a zanimljivo je da su sve tri utakmice dobijene rezultatom 3:0. U 19. kolu zabeležen je poraz na gostovanju Mladosti iz Bačkog Petrovca, ali se proteklom vikenda tim vratio na pobednički kolosek trijumfom nad Vojvodinom iz Bačkog Gradišta.

Odlični rezultati doveli su do toga da se ekipa plasira na četvrto mesto na tabeli, sa devet bodova zaostatka za liderom, odnosno samo šest u odnosu na drugoplasirani tim na tabeli. Ovaj učinak je rezultat rada svih igrača, kao i članova kluba, ali se između navijača može čuti da je kvartet zimskih pojačanja doneo veliki kvalitet u Zmajevu.

Republika

Foto: FK Obilić Zmajevo

Kvartet zimskih novajlija

Napadač Novak Vujošević je na četiri utakmice tri puta bio strelac, vezista Vukašin Avdalović je na istom broju mečeva jednom tresao mrežu rivala, dok je njegov "kolega sa pozicije", Slobodan Koprivica, na pet susreta isto toliko puta upisao svoje ime na listu strelaca. U odbrani se odlično pokazao Martin Šmit, koji se nije upisivao u strelce, ali je njegov primarni zadatak da čuva svoj gol.

Od ukupno deset prolećnih golova, čak devet su postigle novajlije, što dovodi do toga da je uprava odradila odličan posao njihovim angažovanjem, da su zimska pojačanja već sada uklopljena u tim, i da će tokom perioda samo još više doprinositi na terenu.

Za vikend sastav Obilića gostuje ekipi Bajša, koja sa samo dva boda manje u odnosu na tim iz Zmajeva, zauzima šesto mesto na tabeli.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading