MORALNA ODLUKA MLADOG STRUČNJAKA: Uprava ipak ima nešto drugačiji plan za nastavak prvenstva!

Autor:

Sport

31.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obrt situacije!

MORALNA ODLUKA MLADOG STRUČNJAKA: Uprava ipak ima nešto drugačiji plan za nastavak prvenstva!

Foto: FK Munja Barič

Logična odluka

Ekipa Munje iz Bariča zimsku pauzu u okviru Opštinske lige Obrenovac provela je na trećoj poziciji na tabeli, sa 27 osvojenih bodova. Drugoplasirani tim je imao dva boda više, dok je lider bio na udaljenosti od osam bodova.

Republika

U uvodna tri kola prolećnog dela prvenstva ekipa iz Bariča je osvojila samo jedan bod, zabeleženi su porazi od Poleta na domaćem terenu (1:2) i na gostovanju lideru, Budućnosti iz Zvečke (0:1), dok je jedini bod ostvaren protiv sastava Rvati (1:1).

Upravo je taj jedini bod zabeležen u toku jučerašnjeg meča, i upravo je ovaj remi "naterao" Duška Kamera, trenera tima iz Bariča da donese sledeću odluku. Kamber je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba, što je bila i morlna odluka mladog stručnjaka, imajući u vidu rezultate od starta prolećnog dela prvenstva.

Međutim, upravni odbor kluba jednoglasno je odbio ostavku, i još jednom je pokazao da ima poverenje u mladog trenera i da će u nastavku prvenstva podrška biti i dalje prisutna.

Republika

Foto: FK Munja Barič

Duško i Munje i dalje zajedno!

Na klupu Munje, tada tridesetpetogodišnji Duško Kamber stigao je krajem kalendarske 2022. godine, reč je o još jednom izdanku baričke fudbalske škole koja je i te kako poznata u Beogradu. Pre angažaman u seniorski tim, Kamber je vodio mlađe selekcije Munje, gde je zapao za oko upravi.

Za otprilike godinu dana na klupi, Kamber je u prvenstvu zabeležio učinak od 11 trijumfa, četiri remija i sedam poraza. Nešto slabiji rezultati na startu ovog proleća i udaljavanje od trke za najviši plasman bi u mnogim sredinama doveli do promene trenera, ali čelni ljudi kluba iz Bariča imaju poverenja u mladog stručnjaka, i saradnja će biti nastavljena.

Priliku za prvi prolećni trijumf ekipa Munje će imati sledeće nedelje kada pred svojim navijačima dočekuje sastav Duboke iz Male Moštanice, u jednom od mečeva koji su sa epitetom derbija kola.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading