ZA NASTAVAK USPEŠNE SERIJE NEOPHODNA JE PODRŠKA NAVIJAČA: Titula je tako blizu - Crvena zvezda traži tri boda na teškom gostovanju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.03.2024

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želja j samo jedna, nastaviti seriju pobeda.

ZA NASTAVAK USPEŠNE SERIJE NEOPHODNA JE PODRŠKA NAVIJAČA: Titula je tako blizu - Crvena zvezda traži tri boda na teškom gostovanju!

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Tokom prethodnih 270 minuta fudbala ekipa Crvene zvezde iz Pavliša zabeležila je tri trijumfa uz fantastičan gol koeficijent 13:1.

 

Na startu prolećnog dela sezone u okviru Područne fudbalske lige Pančevo crveno-beli su poraženi od aktuelnog lidera Doline iz Padine rezultatom 2:0, da bi nakon toga ušli u navedenu uspešnu seriju koju žele da nastave i na predstojećem gostovanju u Grebencu gde će se u nedelju 31. marta sastati sa ekipom Vulturula.

Tokom prethodne jeseni dve ekipe su odigrale meč u okviru pete takmičarske runde, 16. septembra prethodne godine, a crveno-beli su na svom stadionu slavili rezultatom 2:0.

Kada je reč o međusobnim duelima dve ekipe, u poslednjih pet mečeva Crvena zvezda je slavila tri puta, dok je po jedan meč okončan podelom bodova i trijumfom Vulturula uz gol količnik 5:2 u korist crveno-belih.

Ukoliko bi smo statistički posmatrali samo mečeve koji su odigrani u Grebencu, tokom pet poslednjih mečeva po dva puta je slavila svaka od ekipa, uz jedan remi i gol količnik 9:6 u korist Vulturula.

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Crveno-beli kreću na teško gostovanje

 

- PFL Pančevo, 20. kolo:

Vulturul (Grebenac) - Crvena zvezda (Pavliš)

Stadion: FK Vulturul, Grebenac

Datum: Nedelja, 31. mart

Početak: 16 časova

Kada je reč o trenutnom stanju na tabeli Crvena zvezda kao trenutno četvrtoplasirana ekipa, ima osam bodova manje u odnosu na lidera iz Padine, što se može smatrati (ne)nadoknadivom razlikom.

Sa druge strane Vulturul koji je ovog proleća zabeležio svega jedan trijumf i svakako svi u Grebencu imaju želju da što prekinu seriju negativnih rezultata.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading