"RABA" ODNELA BODOVE SA "TRAKTOR ARENE": Uoči velikog derbija - sumorno proleće Novobeograđana je nastavljeno!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.03.2024

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najprijatnije iznenađenje jeseni, ne može se prepoznati u nastavku šampionata.

"RABA" ODNELA BODOVE SA "TRAKTOR ARENE": Uoči velikog derbija - sumorno proleće Novobeograđana je nastavljeno!

Foto: YouTube.com/printscreen/FSB

Fudbaleri novobeogradskog Ušća jesenji deo sezone u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana okončali su na visikoj četvrtoj poziciji sa svega pet bodova zaostatka u odnosu na lidera i mnogi su smatrali da će ekipa sa popularne "Traktor Arene" biti jedan od timova koji će krojiti sam vrh tabele.

 

Međutim, u uvodna četiri prolećna kola Ušće ne samo da nije stiglo do pobede, već za 360 minuta fudbalske igre nisu ni pronašli put lopti do protivničke mreže, a serija neuspeha nastavljena je i u okviru 20. prvenstvene runde kada je na stadionu kraj novobeogradske Hale sportova "Ranko Žeravica" gostovao obrenovački Radnički.

Već nakon pola sata igre gosti su imali dva gola prednosti. Boris Janković je udarcem sa ivice šesnaesterca u 15. minutu zatresao mrežu Viktora Plavića, da bi golmana Novobeograđana u 29. minutu lobovao Aleksa Ivanović i već tada se mogao naslutiti konačan rezultat ove utakmice.

Domaćin do dolaska na odmor uspeva preko Miloša Bakića u 36. minutu da stigne do pogotka, a 20 minuta kasnije viđen je pogodak koji podiže publiku na noge.

Krsta Bojić je raspalio po lopti sa oko 17, 18 metara iskosa sa desne strane i lopta je završila u mreži Plavićevog gola, čime je postavljen i konačni rezultat ovog meča.

Foto: YouTube.com/printscreen/FSB

Trenutak kada je Krsta Bojić stavio tačku na pobedu Obrenovčana

 

- Srpska liga Beograd, 20. kolo:

Ušće (Novi Beograd) - Radnički (Obrenovac) 1:3 (1:2)

Strelci: M. Bakić 36; B. Janković 15, A. Ivanović29, K. Bojić 56

Stadion: "TRaktor Arena", Novi Beograd

Gledalaca: 150

Sudija: Jovan Okanović

Žuti kartoni: Blažić (Ušće); Ristovski, Pajević, Vukadin (Radnički)

Ušće (Novi Beograd): Plavić, Vujović (Čolić), Džambas, Ilić, Trajković (Stamenković), Vukašinović, Baltić (Stojković), Stevanović (Miletić), Keser, Blažić (Glušica), Bakić.

Radnički (Obrenovac): Mrdak, Kukolj, Ajduković (Popović), Pajević, Ivanović (Ignjatović), Bojić, Ristovski (Vukadin), A.Knežević, Kačarević, Stjepanović, Janković (Nedeljković).

U narednoj takmičarskoj rundi očekuje nas novobeogradski derbi u kojem će Studentski grad ugostiti ekipu Ušća, dok će obrenovački Radnički bodove za prodor ka samom vrhu tabele tražiti u meču protiv BASK TEK-a.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading