"ŠESTICA" ŠANTAROVCA: Ekipa trenera Petrovića igra bez greške ovog proleća!

Autor:

Sport

28.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija trijumfa se nastavlja.

"ŠESTICA" ŠANTAROVCA: Ekipa trenera Petrovića igra bez greške ovog proleća!

Foto: FK Bratstvo Međureč

U okviru 18. kola Međuopštinske lige Sever ekipa Bratstva iz Međureča ugostila je sastav Šantarovca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pretposlednjeg mesta na tabeli, dok su gosti bili na trećoj poziciji, sa tri boda zaostatka za liderom.

Republika

Gosti su u ovaj meč ušli sa maksimalnih šest bodova iz uvodna dva kola prolećnog dela, dok su domaći i dalje bez bodova od starta nastavka prvenstva. Od prvog minuta sastav Šantarovca diktirao je tempo igre, i nakon sedam minute igre stigao je do prednosti. Jovan Trifunović je pogodio na odlično dodavanje Filipovića, 1:0.

Pokušali su domaći da izađu visoko, da napadnu rivala i da stignu do izjednačenja, ali su gosti uspeli da odbiju pritisak, i do kraja poluvremena su još dva puta tresli mrežu Bratstva. Dragan Spasić je u 32. i 34. minutu uvećao prednost na 3:0.

Republika

Foto: FK Šantarovac

Šantarovac bez greške od starta proleća

Konačan rezultat prvog dela igre postavio je Petar Tomić, koji je postigao prvi gol za Bratstvo na isteku 37. minuta, 3:1 za goste za vreme desetominutnog odmora. Za vreme pauze trener Bratstva odlučio je da iskoristi dve dostupne izmene na klupi, dok su gosti nastavili sa startnih 11.

Na samom startu drugog dela meča Dragan Spasić, kapiten Šantarovca overio je svoj het-trik i uvećao je prednost svog tima na 4:1. Ubrzo je trener Petrović izvršio dve izmene, ušla su dva omladinca sa klupe koja su do kraja utakmice u potpunosti opravdala očekivanja.

Mladi rezervista, Jeremić uspo je da pošalje odličan centaršut, na koji je natrčao Trifunović, njegov drugi pogodak na meču, 5:1 za Šantarovac u 73. minutu. Desetak minuta kasnije nakon gužve u kaznenom prostoru domaćina, najbolje se snašao još jedan mladi rezervista, Mateja Marinković, koji je pogodio za konačnih 6:1.

Bratstvo (Međureč) - Šantarovac 1:6 (1:3)

Bratstvo: Petronijević, Stojanović, Miletić (od 1' Tomić), Novaković, A. Ćirić, B. Ćirić, Jovanović (od 46' Lekić), vacić, Miladinović (od 46' Petrović), Martinović, Savić

Šantarovac: Živković, Ilić, Ristić, Jovanović, Krstić, Trifunović, Filipović, Stijović, Spasić (od 50' Marinković), Simć, Milić (od 50' Jeremić) 

Ovim trijumfom ekipa Šantarovca je ostala jedina u ligi sa maksimalnim učinkom od starta proleća, i sa odličnim šansama se nastavlja borba za najviši plasman. U sledećem kolu pred svojim navijačima očekuje ih meč sa Šumadincem iz Dragova, dok sastav Bratstva gostuje Mladosti iz Končareva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading