"TRANSFER BOMBA" KAD JOJ VREME NIJE: Navikao je na crveni dres, sada je klubu najpotrebniji! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

23.03.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vraća se iz penzije da pomogne!

"TRANSFER BOMBA" KAD JOJ VREME NIJE: Navikao je na crveni dres, sada je klubu najpotrebniji! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Ekipa Crvenka od 2018. do 2021. godine takmičila se u okviru Vojvođanske lige Sever, međutim poslednje tri sezone klub se nalazi PFL-u Sombor, gde trenutno igra jednu od "težih" takmičarskih godina.

Republika

Zimsku pauzu ekipa je provela na 12. poziciji sa 15 osvojenih bodova, ali je nakon tri prolećna kola i isto toliko poraza stigla do plasman u zonu ispadanja. Današnjim trijumfom u okviru 19. kola protiv Lipara napravljen je pomak, ali i dalje igračima i treneru predstoji veliki posao.

Danas je u opremi crvenih debitovao Radoš Bulatović, koji je u toku jučerašnjeg dana zvanično završio svu papirologiju po pitanju prelaska u redove Crvenke, pa je samim tim imao pravo nastupa od ovog kola. 

Reč je o tridesetdevetogodišnjem fudbaleru koji je u dosadašnjoj karijeru uglavnom nastupao u našoj zemlji, po šest meseci proveo je u Mađarskoj (Zalaegerszeg) i Rumuniji (Dacia). Najviše partija u Srbiji zabeležio je  Superligi Srbije (190), gde je stigao i do učešća u kvalifkacijama za evropska takmičenja.

Kroz karijeru Radoš je branio boje Hajduka iz Kule, Mladosti iz Apatina, Slobode (Užice), Novog Pazara, Radničkog iz Niša, Radnika iz Surdulice, i Feniksa, gde je imao poslednji angažman 2020. godine.

Iskusni defanzivac je odlučio sada da se vrati kući i da pomogne Crvenki kada je najpotrebnije, a to je sigurno ova sezona. Ekipa je prošle godine bila blizu povratka u zonski stepentakmičenja, ali se u aktuelnom prvenstvu bori za opstanak u ligi, pa će dolazak Bulatovića sigurno dosta značiti u toj borbi. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading