TEŽAK, ALI JAKO BITAN TRIJUMF: Bulatović je sa dva pogotka odveo Miločajac na deobu prve pozicije na tabeli! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

20.03.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trka za šampionski pehar dobija potpuni novi izgled.

TEŽAK, ALI JAKO BITAN TRIJUMF: Bulatović je sa dva pogotka odveo Miločajac na deobu prve pozicije na tabeli! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Miločajac

U okviru 14. kola Raške okružne lige ekipa Miločajca ugostila je sastav Rudara iz Baljevca, domaći tim je u ovaj meč ušao sa druge pozicije (tri boda zaostatka za liderom), dok su gosti bili na deobi devetog mesta.

Republika

Nakon klasičnog ispitivanja snaga, domaći su "dodali gas" i u osmom minutu su uspeli da stignu do vođstva. Marinković je ubacio loptu u kazneni prostor rivala, dok je istu sa druge stative u mrežu smestio Milan Bulatović, 1:0 za Miločajac. 

Trgli su se gosti nakon primljenog gola, zaigrali su dosta ofanzivnije, ali su par akcija zbog manjka koncentracije završavali bez pogotka. Do odlaska na odmor šansi je bilo na obe strane, ali se rezultat nije menjao.

Za vreme desetominutne pauze izvršena je po jedna izmena na obe strane terena. Na isteku 55. minuta nakon starta u kaznenom prostoru domaćina, sudija Strahinić pokazuje na belu tačku u korist Rudara, siguran sa "kreča" bio je Mladen Popović, 1:1. 

Nakon izjednačenje, domaći kreću u intervalima da opsedaju gol rivala, i ubrzo su opet vratili prednost na svoju stranu, Bulatović je svojim drugim pogotkom na meču obradovao domaće navijače, 2:1. 

Do kraja utakmice domaćin je znalački "odrađivao posao", dok su gosti u par navrata pokušavali da stignu do novog izjednačenja, ali im to nije pošlo za rukom.

Ovim trijumfom Miločajac se izjednačio na prvoj poziciji sa jesenjim prvakom, Borcem, koji je poražen na gostovanju u Novom Selu, pa ćemo od ovog kola imati dosta uzbudljiviju trku za šampionski pehar.

Miločajac - Rudar (Baljevac) 2:1 (1:0)

Miločajac: Đorđević, Marinković, Šiljković, Gračanac, Danilović, Todorović, Bulatović (od 80' Laković), Miodragović, Bojanić, Grujić, Zrnzević (od 46' Nikolić)

Rudar: Gašović, Milić, Radojević, Pitić, Vukićević, Behljulji (od 46' Goljović), Jemović, Jemuović (od 67' Vuković), Popović, Marković, Nikolić 

U sledećem kolu Miločajac gostuje fenjerašu na tabeli, Zvezdi u Čukojevcu, dok Rudar opet igra van svog terena, ovoga puta će snage odmeriti sa sastavom Ibra iz Mataruške Banje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading