"ŠTO NE MOŽE NIKO, MOŽEŠ TI": Rečenica kojom se vode plavo-beli iz Novog Sela - trijumf nad liderom o kojem će se pričati!

Autor:

Sport

20.03.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promašaji su sastav Borca na kraju skupo koštali.

"ŠTO NE MOŽE NIKO, MOŽEŠ TI": Rečenica kojom se vode plavo-beli iz Novog Sela - trijumf nad liderom o kojem će se pričati!

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Proteklog vikenda odigrano je prvo kolo prolećnog dela prvenstva Raške okružne lige, jedan od duela igran je u Novom Selu gde je ekipa Omladinca ugostila sastav Borca (Vraneši). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa sedme pozicije na tabeli (14 osvojenih bodova), dok su gosti sa deset bodova više bili na liderskom mestu.

Republika

Teren je bio sjajno pripremljen za igru u Novom Selu, ali je kiša koja je padala u velikoj meri otežala igru na obe strane, publika je ovaj susret ispratila u velikom broju, oko 400 navijača je bilu prisutno.

Bio je ovo meč sa epitetom derbija kola, pa su igrači ušli sa određenom dozom rezerve, tokom prvih 45 minuta domaći su zatresli mrežu rivala, ali je pogodak poništen zbog ofsajd pozicije. Na drugoj strani fudbaleri Borca su dva puta ozbiljno zapretili, ali se golman Vlajković odlično snašao.

Drugi deo meča bio je dosta sadržajniji, već u 54. minutu viđena je prva promena rezultata. Bivši igrač Omladinca, Ivan Bošković pogodio je mrežu svog bivšeg kluba, 1:0 za Borac.

 

 

Nakon vođstva gostiju trener Omladinca Žerađanin je napravio dve izmene, i to je u velikoj meri uticalo na dalji tok susreta. Na isteku 74. minuta fantastičan pogodak postigao je Bojan Gočanin za izjednačenje.

Samo par minuta kasnije erupcija oduševljenja među domaćin navijačima, Boban Atanasković zatresao je mrežu golmana Lazarevića, 2:1 za Omladinac, koji po prvi put vodi na meču. 

Do poslednjeg sudijskog zvižduka bilo je prilika na obe strane za nove golove, ali do istih nije došlo, veliki trijumf domaćina nad jesenjim prvakom.

Omladinac (Novo Selo) - Borac (Vraneši) 2:1 (0:0)

Omladinac: Vlajković, Pančić (od 56' Đurđević), Antonijević (od 46' Vukanić), Trnavac (od 72' Mrvić), Radović, Tanasković, Vukadinović (od 96' Marinković), Atanasković, Pantelić, Gočanin, Županjac

Borac: Lazarević, Seizović, Popović, Stojanović, Stepanović, Tenjović, Gočanin (od 53' Baković), Bošković (od 64' Pavlović), Radivojević, Marković (od 75' Lazović), Čkrebo

Ovim trijumfom Omladinac je ostao na sedmoj poziciji na tabeli, ali je i smanjio zaostatak za liderom na isto toliko bodova, dok Borac od ovog kola deli prvu poziciju sa sastavom Miločajca, koji takođe ima 24 boda.

U sledećem kolu Borac dočekuje Radnik iz Ušća, dok Omladinac gostuje Proleteru (Pečenog).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading