ŽREB JE REKAO SVOJE: Branilac trofeja kod kuće vodi bitku za polufinale - glavnog favorita očekuje ne baš lako gostovanje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.03.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Favorit za osvajanje trofeja možda jeste poznat, ali ni ostalim klkubovima niko ne može da oduzme barem nadu.

ŽREB JE REKAO SVOJE: Branilac trofeja kod kuće vodi bitku za polufinale - glavnog favorita očekuje ne baš lako gostovanje!

Foto: FS Rasinskog okruga

Kup takmičenje neretko obiluje iznenađenjima, ali je veliko pitanje da li se ono može i dogoditi u aktuelnoj sezoni, barem kada je u pitanju najmasovnije takmičenje u okviru Fudbalskog saveza Rasinskog okruga.

 

U ovosezonskom takmičenju ostalo je još osam klubova, a žrebom su određeni parovi četvrtfinala u kojem su svoje mesto našla tri srpskoligaška kluba, četiri člana zonskog takmičarskog ranga, kao i jedan predstavnik Prve rasinske okružna lige.

Potpuno je jasno da je veliki favorit za osvajanje trofeja ekipa kruševačkog Trayala koja je neprikosnoveni lider Srpske lige Istok sa 16 pobeda u isto toliko odigranih prvenstvenih mečeva, a u borbi za polufinale gostovaće u Varvarinu ekipi Temnića 1924 koja trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli Zone Zapad.

Zasigurno veliku pažnju lokalnh ljubitelja fudbala privući će i meč u kojem će jedini pedstavnik petog takmičarskog ranga, Rubin iz Donjeg Stupanja dočekati Trstenik PPT.

Foto: FS Rasinskog okruga

Žreb je rekao svoje - parovi četvrtfinala Kupa FSRO

 

- Parovi četvrtfinala Kupa Fudbalskog saveza Rasinskog okruga:

Meševo (Meševo) - Župa (Aleksandrovac)

Temnić 1924 (Varvarin) - Trayal (Kruševac)

Jedinstvo 1936 (Kruševac) - Vinogradar (Zleginje)

Rubin (Donji Stupanj) - trstenik PPT (Trstenik)

Mečevi četvrtfinala Kupa Fudbaslkog saveza Rasinskog okruga na programu su 27. marta, a utakmice će se igrati na stadionima prvoimenovanih ekipa. Pobednici navedenih duela obezbediće plasman u polufinale

Da podsetimo, u prethodnoj sezoni pehar namenjen pobedniku Kupa FS Rasinskog okruga osvojila je ekipa Meševa koja je u finalnom susretu na stadionu "Mladost" u Kruševcu savladala Jedinstvo 1936 nakon izvođenja jedanaesteraca rezultatom 11:10. U regulrnom delu meč je okončan bez golova 0:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading