AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE: Bulaja i Posavac će biti dobitna kombinacija za budućnost!

Autor:

Sport

05.03.2024

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme će pokazati.

AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE: Bulaja i Posavac će biti dobitna kombinacija za budućnost!

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Pre tačno jedne decenije u Boljevcima se igrao zonski stepen takmičenja, dok je trenutno ekipa Posavac Tišme član Prve beogradske lige (grupa A)

Republika

Zimsku pauzu ekipa provodi na četvrtoj poziciji sa 23 osvojena boda, što je četiri manje u odnosu na jesenjeg prvaka, odnosno tri od baraž mesta za plasman u Beogradsku zonu. Predstojećeg vikenda počinje prolećni deo prvenstva, pa je pripremni period ušao u sam finiš.

Tokom prethodnog perioda ekipa je učestvovala na memorijalnom turniru "Bora Kostić" u Obrenovcu, na kojem su zabeleženi odlični rezultati. Pored tih mečeva, klub je zakazao i pet prijateljskih susreta preko kojih je forma polako stigla na zavidan nivo.

Što se tiče zimskog prelaznog roka, ekipu Posavac Tišme napustili su Rauković, Krsmanovič, Veličković i Deronjić, dok je uprava bila vredna po pitanju dovođenja pojačanja. Stigao je mladi golman Surčinskog Jedinstva Bunjevac, Stamenković (Sremac Deč), Grujović (Kaluđerica), Ranković (Torlak), dok su Petrović i Ergić stigli iz KFK Ravne Gore Barajevo.

Trener Bulaja je povodom proteklog perioda poručio:

- Zadovoljan sam kako smo odradili posao tokom transfer pijace, pojačali smo tim gotovo na svim pozicijama, i nadam se što boljim rezultatima na proleće. Dogovorili smo se da kapitenska traka u nastavku sezone bude oko ruke Slobodana Tadića, koji je protekle jeseni čak osam puta tresao mreže rivala u našem dresu. Želimo da napadnemo plasman u viši rang, zaostatak nije veliki i nadam se najboljem. 

Dolazak Bulaje pre godinu dana se već sada može oceniti kao odlična odluka čelnih ljudi kluba. Kada se pričalo o saradnji, tada je bilo razgovora da ista bude što duža, pa je to još jedan bonus za obe strane. U proteklih šest meseci zabeleženi su rezultati koji spadaju u rang najboljih polusezona Posavca u poslednjih par godina, i sigurno je da je budućnost svetla pred ovim klubom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading