ISTORIJSKI TRANSFER: Iz šeste u Superligu Srbije - svi u klubu mogu biti ponosni na ovaj "posao"!

Autor:

Sport

25.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast, momak srećno u daljoj karijeri!

ISTORIJSKI TRANSFER: Iz šeste u Superligu Srbije - svi u klubu mogu biti ponosni na ovaj "posao"!

Foto: FK Titel

Transfer je dogovoren

Često se u našem fudbalu može čuti rečenica "stigla je ponuda koja se ne odbija", i obično nakon toga desi se da igrač promeni sredinu, obično superligaši "kradu" prvoligaške i srpskoligaške fudbalere, ali se sada odigrao jedan jako zanimljiv slučaj.

Republika

Šesnaestogodišnji Ferenc Cetenji prošao je omladinsku školu Titela, trenutnog člana Druge novosadske lige. Početkom 2022. godine Ferenc je odlučio da karijeru nastavi u redovima sastava Petar Puača, međutim nakon samo šest meseci vratio se u matični klub.

Cetenji je protekle jeseni bio redovan u seniorskom timu Titela, gde je stigao sa saigračima do plasmana na deobu treće pozicije na tabeli, sa samo dva boda zaostatka za mestom koje vodi direktno u viši rang takmičenja. Ferenc je tokom polusezone navikao navijače na sjjane prodore, golove i asistencije, treba napomenuti da je on uspeo da mrežu rivala trese u osam navrata. 

Nakon dugih i teških pregovora sa fudbalskim klubom Spartak iz Subotice, Ferenc je postigao dogovor sa čelnim ljudima kluba, i zadužio je opremu tima čiji seniorski sastav vodi poznati srpski trener, Nenad Lalatović. Cetenji će po trenutnom planu nastupati za omladinski tim, međutim sigurno je da će se njegove partije sa posebnom pažnjom pratiti, imajući u vidu njegove kvalitete.

Iz Titela su se oglasili kratkom porukom povodom transfera:

- Ferenc možda jeste promenio klub, ali boje su ostale iste i sigurno da će mu njegov klub u kom je odrastao ostati u srcu! Sigurno je da će se pamtiti prelepi golovi i het-trikovi koje je postizao.Feriki želimo pre svega puno zdravlja i sreće u daljem toku njegovog života, što boljih partija u dresu Spartaka i naravno da ga uskoro gledamo preko malih tv ekrana.

Ovo je sigurno jako specifičan transfer za nedavno završeni prelazni rok, a verovatno i za mnoge prethodne. Mnogi ljubitelji fudbala ne pamte transfer igrača iz šeste lige u klub iz Superlige Srbije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading