NAPREDAK JE LAKO VIDLJIV: Predsednik Milanov je zadovoljan učinjenim - najbolji u svojim kategorijama takođe imaju pozitivne utiske! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

24.02.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budućnost ovog sporta je svetla.

NAPREDAK JE LAKO VIDLJIV: Predsednik Milanov je zadovoljan učinjenim - najbolji u svojim kategorijama takođe imaju pozitivne utiske! (FOTO GALERIJA)

Foto: Minifudbal Srbija

Srpska Federacija Minifudbala obaveštava sportsku javnost da se pravi korak napred u ovom rekreativnom sportu na veštačkoj travi i da sve više dobija na takmičarskom značaju. 

Republika

Tokom prethodna dva meseca pridružile su se tri lige, a to su RFL Kragujevac, BAFL liga Beograd i AS liga Novi Sad, što dodatno motiviše sve za dalji rad. Što se najmasovnije lige tiče, to je Lav liga u Novom Sadu, koja ima pet rangova takmičenja, i ove sezone upravo je završena 25. po redu takmičarska godina. 

Za naš portal javili su se sa svojim izjavama najbolji igrači Lav lige i predsednik Federacije, najbolji golman Mića Vulin je poručio:

- Šta bih mogao reći, osvim da svake godine iz sezone u sezonu konkurencija je sve jača i sve je zanimiljivije takmičenje, pogotovo što nam dolaze mlađe generacije, raste sve na svim nivoima, što me posebno raduje. Zadovoljan sam svojim partijama u ligi, a ovo priznanje potvrđuje da sam pružio dobre igre. 

Najbolji strelac lige, Stefan Malešević izjavio je:

- Još uvek sam u pozitivnom šoku, gledam ovo priznanje i ne mogu da verujem da sam baš ja uspeo da budem najbolji strelac, s ozbirom da je konkurencija bila velika i jaka, a svestan sam da su neki protivnici igrali i u Evropi. Imao sam čast da igram protiv igrača koji su nastupali u Reprezentaciji, tek mi je 22 godine i mislim da je dobra karijera ispred mene. Nadam se da ću trudom i radom stići i do poziva selektora. 

Ove sezone konkurencija je bila velika, bilo je jako zanimljivo voditi borbu, pogotovo što se pojavilo dosta mlađih igrača koji su želeli da se takmiče sa nama iskusnijima. Prošle godine smo predstavljali srbiju na evropskom takmičenju za ekipe, što je bilo dodatni motiv svim našim rivalima - izjavio je najbolji igrač lige, Miloš Đukić. 

Za kraj ovog intervjua oglasio se i Siniša Milanov, predsednik Federacije minifudbala Srbije:

- Stigao sam na ovu funkciji u oktobru mesecu, i mogu biti zadovoljan kako napredujemo i kako se ljudi raspituju o samoj ligi. Raduje me što će konkurencija za prvenstvo koje nas očekuje u Novom Sadu biti jaka, a od bitnijih događaja izdvojio bih i Evropsko prvenstvo u Sarajevu koje je na programu od prvog do devetog juna 2024. godine. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading