ŠKOLOVANI NAPADAČ JE STIGAO: Menja klub, ali ne i boju sportske opreme - od njega će se mnogo očekivati!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.02.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi se zacrtani klupski ciljevi ostvarili, neophodno je da se zabeleže daleko bolji rezultati u nastavku takmičenja.

ŠKOLOVANI NAPADAČ JE STIGAO: Menja klub, ali ne i boju sportske opreme - od njega će se mnogo očekivati!

Foto: FK Batovac

Fudbaleri Batovca iz istoimenog mesta u opštini Požarevac, prvi deo takmičarske sezone u okviru Braničevske okružne lige okončali su na 12. poziciji na tabeli i u nastvku takmičenja očekuje ih borba za opstanak.

 

Momci u crveno-beloj sportskoj opremi zabeležili su skor od četiri pobede, jednog remija i devet poraza i u ovom momentu zauzimaju poziciju koja po okončanju ligaškog dela sezone vodi u doigravanje za opstanak. Ekipe koje su ispred njih, Zvižd iz Kučeva i Krilaš iz Ćovdina imaju po tri boda više, što je svakako nadoknadivo u nastavku sezone.

Kako bi formirali što konkurentniji igrački kadar, rukovodstvo kluba je već angažovalo četvoricu novajlija. Dres Batovca u prolećnom delu sezone nosiće Dušan Milutinović koji je stigao iz Obilića iz Živice, Lazar Stojanović iz Borca iz Zabele, iz BSK Brežana je stigao Jovan Stojanović, dok je iz redova RSK Rabrova stigao Stevan Pujkilović.

Za sada poslednje zimsko pojačanje, jeste Aleksa Bagaš. Reč je o dvadesetdvogodišnjm napadaču koji je prošao fudbalsku školu beogradskog Voždovca, a zatim je nosio crveno-beli dres ekipe Sinđelića iz srpske prestonice.

Foto: FK Batovavc

USlovi u Batovcu su sve bolji

 

Svi navedeni fudbaleri priliku za zvanični debi u dresu Batovca imaće u prolećnoj premijeri kada će u okviru 16. takmičarske runde gostovati u Petrovcu na Mlavi ekipi Trgovačkog. Navedeni susret na programu je desetog dana meseca marta, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan trijumfom Batovca rezultatom 2:1.

Interesantno je napomenuti da će mečeve protiv glavnih konkurenata u borbi za osptanak Batovac odigrati na samom kraju aktuelne sezone. U pretposlednjoj 29. rundi dočekaće ekipu Krilaša, dok će nedelju dana kasnije gostovati Zviždu u Kučevu.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading