VELIKI PROBLEM JE PREVAZIĐEN: Skupština je odlučila - oni će predvoditi klub u narednom periodu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.02.2024

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa može irno da uđe u nastavak takmičarske sezone.

VELIKI PROBLEM JE PREVAZIĐEN: Skupština je odlučila - oni će predvoditi klub u narednom periodu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Tutin

Turbulentni period je iza njih i sve klupske strukture mogu se sada usmeriti na ono što i jeste najvažnije, postizanje što boljih ostvarenja na terenu.

 

Po okončanju prvog dela takmičarske 2023/24 godine pojavile su se informacije o mogućoj ostavcu Upravnog odbora Fudbalskog kluba Tutin, a navedeno se i ostvarilo tokom zimske pauze, tako da je klub u najnezgodnijem trenutku ostao "obezglavljen".

Na sreću svih ljubitelja fudbala u gradu koji se prvi put pominje u Gluhavičkoj povelji iz maja 1396.godine, novonastala situacije je brzo prevaziđena, a tim povodom Tutincu su se javnosti obratili saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Na opšte zadovoljstvo svih gradjana naše opštine, održana je sednica Skupštine Fudbalskog kluba Tutin. Odlukom svih prisutnih članova Skupštine za predsednika je izabran Dženis Ahmatović, profesor fizičkog vaspitanja i dugogodišnji kapiten FK Tutin - stoji na početku obraćanja javnosti, a zati mse dodaje:

- Odabrani članovi Skupštine, većina njih legende našeg kluba, dali su poverenje Dženisu Ahmatoviću da zajedno sa članovima Upravnog odbora preuzme vođenje kluba u jako teškom momentu, kad je ostalo još par dana do isteka prelaznog roka.

 

Da podsetimo, fudbaleri Tutina jesenji deo šampionata u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana okončali su na 12. poziciji sa svega tri boda više u odnosu na pretposlednjeplasirani OFK Mihajlovac i jasno je da će se klub tokom predstojećeg proleća naći u borbi za očuvanje aktuelnog statusa.

Do nastavka prvenstvenih borbi ostalo manje od mesec dana, a u prolećnoj premijeri Tutin očekuje teško gostovanje u Zablaću, ekipi Omladinca. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading