JAKŠIĆ JE IZVRŠIO PROZIVKU: Tim iz Sefkerina ojačan ulazi u nastavak šampionata!

Autor:

Sport

30.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj je plasman u viši rang!

JAKŠIĆ JE IZVRŠIO PROZIVKU: Tim iz Sefkerina ojačan ulazi u nastavak šampionata!

Foto: FK Tempo Sefkerin

Prošlogodišnji šampion Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo na dobrom je putu da nastavi sa promenom ranga takmičenja, i da opet napravi napredak na tom polju.

Republika

Zimsku pauzu u okviru Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) sastav iz Sefkerina provodi na drugoj poziciji na tabeli, sa samo jednim bodom zaostatka za jesenjim prvakom. Fudbaleri Tempa na 14 ligaških utakmica protekle jeseni zabeležili su 11 trijumfa, dva remija i jedan poraz, i trenutno drže mesto koje vodi u baraž za PFL.

U PFL-u Pančevo ekipa se poslednji put našla u sezoni 13/14, i tokom drugog dela sezone boriće se za povratak u dobro poznato društvo.

U nedelju (28.01) trener Dalibor Jakšić izvršio je prozivku igrača za početak priprema za prolećni deo sezone, na prozivci se javilo 20 prvotimaca uz nekoliko novajlija. Ove zime pripremama su priključena i nekoliko omladinaca, što će sigurno osvežiti ekipu u određenoj meri.

Jakšić je kroz pripremni period pored treninga imati prilike da igrače vidi i na prijateljskim utakmicama, prva je protiv Banata iz Čente, zatim će rivali redom biti Tamiš (Farkaždin), PKB iz Kovilova i Lepušnica.

Što se tiče igračkog kadra i promena, za sada se ne otkrivaju imena novih fudbalera, mada je transfer period i dalje aktuelan, pa postoji mogućnost da bude još novajlija. Prelazni rok je "živa stvar" i dok se isti zvanično ne završi ne može niko sa sigurnošću da kaže da je to to što se tiče odlazaka i dolazaka.

Drugi deo prvenstva tim iz Sefkerina otvara na gostovanju Omladincu iz Delibata, utakmicOM koja je zakazana za 17. mart.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading