PROMENE U STRUČNOM KADRU: Napušta klupu, ali ne i klub - iskusni strateg se latio teškog posla!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.01.2024

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rokada u stručnom kadru.

PROMENE U STRUČNOM KADRU: Napušta klupu, ali ne i klub - iskusni strateg se latio teškog posla!

Foto: Starsport

Fudbaleri užičke GFK Slobode jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na 14. poziciji sa šest bodova zaostatka u odnosu na gornjomilanovački Metalac koji trenutno zauzima poziciju koja po okončanju ligaških borbi obezbeđuje opstanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Popularne "ere" su tokom prvog dela tkmičenja zabeležili skor od tri pobede, osam remija i devet poraza i u nastavku takmičenja očekuje ih borba za očuvanje aktuelnog statusa, a kako bi se navedeno i ostvarilo, klub zimsku pauzu koristi za promene u stručnom kadru.

Pre samo nekoliko dana obelodanjeno je da će sa pozicije šefa stručnog štaba, ekipu u nastavku takmičenja predvoditi Dušan Ivanović koji je poslednji angažman imao u crnogorskom OFK Petrovcu.

Ivanović na klupi ekipe sa stadiona "Radomir Antić" menja Predraga Ristanovića, trenera koji je svoje ime upisao zlatnim slovima u analima užičkog kluba, s obzirom da je sa 164 prvenstvene utakmice na klupi, trener sa najviše mečeva u istoriji "era".

Takođe treba napomenuti da Ristanović ne napušta crveno-crne. On će u narednom periodu obavljati funkciju sportskog direktora čime će preuzeti dodatne zadatke i obaveze.

Foto: GFK Sloboda Užice

Legenda "era" na novom zadatku u voljenom klubu

 

U narednom periodu Predrag Ristanović će zajedno sa novim trenerom Dušanom Ivanovićem imati težak zadatak da formira ekipu koja će odgovoriti zadacima i koja će prevashodno omogućiti da se u Užicu i od naredne jeseni igra prvoligaški fudbal.

Treba podsetiti da će GFK Sloboda na startu odlučujućih prolećnih borbi dočekati novosadsku Mladost GAT i biće to susret u kojem će "ere" imati imperativ pobede. Navedeni susret zakazan je za 24. februar.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading