CRVENO-BELI PALE MOTORE: Pripreme će obeležiti veliki broj jakih provera - poznat je i raspored dogovorenih mečeva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.01.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma važan period je pred ekipom iz Šida.

CRVENO-BELI PALE MOTORE: Pripreme će obeležiti veliki broj jakih provera - poznat je i raspored dogovorenih mečeva!

Foto: FK Radnički Šid

Sportski kolektiv iz Šida koji je osnovan davne 1910. godine, ne tako davno bio je i učesnik vojvođake grupe srpskoligaškog karavana, a nakon što je pre pet sezona ispao u područni rang takmičenja, pokušava da se vrati na pozicije koje mu po svim parametrima pripadaju.

 

Fudbaleri Radničkog iz Šida prethodnu jesen u okviru Vojvođanske lige Jug okončali su sa skorom od šest pobeda i devet poraza i sa 18 sakupljenih bodova nalaze se na 13. poziciji na tabeli. Navedeno ostvarenje ne može se smatrati zadovoljavajućim i potpuno je svima u redovima crveno-belih jasno da u što kraćem vremenskom periodu moraju prikupiti što više bodova, kako ne bi u finišu sezone strepeli za opstanak u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala.

U tom cilju crveno-beli će uskoro startovati sa zimskim pripremama,a klub je već sada obavestio javnost da će brušenje forme biti obavljeno i kroz šest prijateljskih mečeva koji su već zakazani.

Upada u oči da će Radnički imati za protivnike renomirane rivale, počevši od nekadašnjih superligaša, preko ekipa iz regiona, ali i onih koji u prolećne borbe ulaze sa maksimalnim ambicijama.

Prvi meč će biti odigran već 27. januara kada će crveno-beli gostovati u Bačkoj Palanci nekadašnjem superligašu OFK Bačkoj. Samo četiri dana kasnije na programu je međunarodni susret. Na Gradskom stadionuu Šidu gostovaće ekipa Vuteks Sloge iz Vukovara, a nakon još tri meča koji će biti odigrani u 18 dana, generalna proba je zakazana za 25. februar kada će Radnički gostovati u Starim Banovcima ekipi Dunava.

Foto: FK Radnički Šid

Raspored pripremnih mečeva crveno-belih iz Šida

 

- Raspored pripremnih mečeva FK Radnički Šid:

OFK Bačka (Bačka Palanka) - 27. januar u Bačkoj Palanci

Vuteks Sloga Vukovar (Hrvatska) - 31. januar u Šidu

Graničar (Kuzmin) - 3. februar u Šidu

Podrinje (Mačvanska Mitrovica) - 17. februar u Sremskoj Mitrovici

Omladinac (Novi Banovci) - 21. februar u Novim Banovcima

Dunav (Stari Banovci) - 25. februar u Starim Banovcima

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, premijerni prolećni susret Radnički iz Šida će odigrati u Temerinu protiv domaće Sloge. Duel dve ekipe je zakazan za drugi dan meseca marta 2024. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading