VAŽNO SAOPŠTENJE: Uoči novogodišnjih praznika, klub je dobio novo rukovodstvo - naredna faza razvoje je počela!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.01.2024

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrenuta je nova stranica u istoriji kluba...

VAŽNO SAOPŠTENJE: Uoči novogodišnjih praznika, klub je dobio novo rukovodstvo - naredna faza razvoje je počela!

Foto: FK Mladost Preljina

Fudbaleri Mladosti iz Preljine prvi deo sezone u okviru Moravičke okružne lige okončali su na petoj poziciji i sa punim pravom svi u redovima plavo-belih nadaju se prolećnoj borbi za sam vrh tabele.

 

Ekipa je ostvarila skor od devet pobeda, četiri remija i dva poraza i u ovom momentu ima sedam bodova zaostatka u odnosu na lidera, ekipu Spartaka 1976 iz Trnave.

Zimsku pauzu klub je iskoristio kako bi se obavila rekonstrukcija klupskog rukovodstva, a tim povodom sportski kolektiv iz Preljine se javnosti obratio zvaničnim saopštenjem:

- Poštovani pratioci, dobili smo i novog predsednika kluba. To je poznato ime preljinskog fudbala, Miloš Trifunović. Čovek koji je svojevremeno bio i dugogodišnji igrač i predsednik FK Mladost Preljina. Svakako neko ko bolje od bilo koga u našem selu poznaje prilike u fudbalu na području od Subotice do Surdulice. U međuvremenu, dok nije bio na poziciji predsenika, njegov uticaj u klubu je bio veliki. Sve vreme je savetovao i finansijski pomagao upravu koja je došla posle njega. Želimo mu uspešan i dug mandat - ističu na početku saopštenja, a zatim i posebno naglašavaju:

Foto: FK Mladost Preljina

Fudbaleri Mladosti imaju najlepšu podršku

 

- Dosadašnji predsednik Miroslav Damljanović je podneo ostavku na navedenu funkciju. Za vreme njegovog predsednikovanja na terenu i oko njega urađeno je najviše od osnivanja kluba. Teren izgleda dosta lepše i ozbiljnije. Uz delimičnu pomoć grada su podignute mreže iza golova. Okrečena je svlačionica. Donacijama igrača i uz njegovo učešće je zagrađena terasa na svlačionici. Izveden je najznačajniji poduhvat od osnivanja kluba, a to je izgradnja i pokrivanje tribine, kao i postavljanje stolica. Projekat koji je koštao oko 35 000 evra. Nakon akcije prikupljanja novca za izradu tribine među Preljincima i ostalim simpatizerima kluba, doskorašnji predsednik je dodao novac koji je bio potreban da bi se dovršio posao. Igrači su sve vreme imali adekvatnu opremu za treninge i utakmice, dok je omladinska škola ponovo velika i broji oko 50 članova.

Istovremeno se klub zahvalio i dosadašnjm treneru Jeroslavu Damljanoviću, uz nadu da će novo rukovodstvo nastaviti utabanim stazama uspeha.

Kada je reč o takmičarskom aspektu,  Mladost iz Preljine gostuje u Beršićima ekipi Ozremice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading