NAVIJAČI ĆE BITI ODUŠEVLJENI: Klub je pripremio iznenađenje za svoje pristalice - ništa se ne prepušta slučaju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.12.2023

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kupovinom članske karte pomažu svom voljenom klubu.

NAVIJAČI ĆE BITI ODUŠEVLJENI: Klub je pripremio iznenađenje za svoje pristalice - ništa se ne prepušta slučaju!

Foto: FK Ribnica Jovac

Fudbaleri Ribnice iz Jovca nalaze se na korak od povratka u Rašku okružnu ligu nakon samo godinu dana takmičenja u nižem stepenu takmičenja.

 

Sportski kolektiv iz Jovca tokom takmičarske 2022/23 godine, kao trinaestoplasirani u okružnom takmičarskom rangu, morao je da se vrati u Međuopštinsku ligu Fudbalskog saveza Rasinskog okruga u kojoj je tokom prethodne jeseni zabeležio sjajne rezultate.

Plavo-beli su u 13 prvenstvenih mečeva ostvarili 11 trijumfa dok su neuspehe doživeli samo u mečevima protiv kraljevačkog Magnohroma 0:1 i Jedinstva iz Godačice 1:2, ali su i pored navedenog prvi deo prvenstva okončali na liderskoj poziciji sa šest bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca Tavnik iz istoimenog mesta.

Pripremajući se za nastavak takmičarske sezone rukovodstvo Ribnice iz Jovca obradovalo je svoje navijače najavom puštanja u prodaju članskih karata za 2024. godinu.

Tim povodom iz kluba su izjavili:

- Uskoro stižu članske karte. Prijatelji kluba će od januara 2024. godine moći da pomognu klubu kroz simboličnu mesečnu donaciju.

Foto: FK Ribnica Jovac

U Jovcu se pripremaju za viši rang takmičenja

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa Ribnice iz Jovca u prolećnoj premijeri gostuje u Metikoši ekipi Mlada krila. Prvi ovosezonski duel dve ekipe Ribnica je rešila u svoju korist rezultatom 3:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading