''NIŽE LIGE'' UGOSTILE ISKUSNOG TRENERA! Zoran Vasiljević u Rumi sa Slovenom pravi velika čuda! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener FK Sloven iz Rume, Zoran Vasiljević u novoj epizodi emisije ''Niže lige'' na Republici.

Zoran Vasiljević bio je trener koji je predvodio ekipe u Superligi i Prvoj ligi Srbije, a onda je stao na čelo trećeligaša FK Sloven iz Rume. Prvu utakmicu je izgubio baš na rođendan, a ekipa ga je u "trećem poluvremenu" dočekala s tortom i rečima utehe.

Na iznenađenje svih, od želje da se održe u ligi oni su polusezonu završili na samom vrhu tabele. Iako nikada nije želeo da bude trener trećeligaškog kluba, zbog prijatelja, čelnih ljudi Slovena, pristao je da im pomogne i ispuni njihove želje da imaju trenera s takvim iskustvom kakvo ima Vasiljević. Sada, kako sam kaže u razgovoru s ekipom "Nižih liga", koje su im bila u gostima, ne bi voleo da je i u jednom drugom klubu nego u Slovenu.

Kao neko ko je došao iz male sredine, Vasiljević je prošao niz klubova, kako kao igrač tako i kao trener, ali ne krije da se u Slovenu oseća kao kod kuće. Za to su najzaslužniji predsednik kluba Batalo i njegova supruga, kao i čitava ekipa, koja, pored rezultata na tabeli, najveću pažnju pridaje druženju i dobroj atmosferi. Zato ih stotine navijača prati na svakoj utakmici, imaju najboljeg strelca Branu Ilića, prvi su na tabeli, a Vasiljević ima jasne krajnje ambicije da održe kvalitet, da igraju bez pritiska i iskoriste svaku priliku koja im se otvori.

Kako je izgledala poseta Rumi i Fudbalskom klubu Sloven pogledajte u novoj epizodi emisije "Niže lige", koja će premijerno biti prikazana večeras u 20 časova na Jutjub kanalu Republika news.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading