GRADSKI DERBI U ČAČKU: Repriza finala Kupa - može li Polet da ponovi trijumfalnu partiju, ili će Borac da se revanšira za poraz?!

Autor:

Sport

24.11.2023

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako bitan meč za oba tima.

GRADSKI DERBI U ČAČKU: Repriza finala Kupa - može li Polet da ponovi trijumfalnu partiju, ili će Borac da se revanšira za poraz?!

Foto: FK Borac 1926 Čačak

U okviru 15. kola Srpske lige Zapad, ujedno i poslednjeg za ovu takmičarsku godinu, ekipa Borca 1926 iz Čačka ugostiće sastav Poleta iz Ljubića, utakmica se igra u subotu, 25. novembra od 13 časova.

Republika

Subotnji duel dva tima biće drugi u kratkom vremenskom periodu, Borac je ugostio Polet u finalu Kupa grada Čačka pre tačno 15 dana, i tada je tim iz Ljubića slavio u jako interesantnom meču rezultatom 6:3. Kup je kup, a liga je liga, i to je svima dobro poznato, pa će se zbog toga predstojeći meč u velikoj meri razlikovati u odnosu na finalni okršaj.

Borac je proteklog vikenda iskoristio kiks dotadašnjeg lidera, FAP-a iz Priboja i sada se tim iz Čačka nalazi na prvoj poziciji na tabeli sa dva boda prednosti u odnosu na prvog pratioca. Titula jesenjeg prvaka je jako blizu, i ekipu dele 90 minuta kako bi stigla do iste. 

Proveo je tim iz Čačka prošle godine zimsku pauzu na mestu vicešampiona, ali je sada spreman za jedan korak napred, korak koji će se meriti tek na kraju sezone, ali je veliki, imajući u vidu stanje u samom vrhu tabele. Borac je trenutno u seriji od pet vezanih trijumfa, forma ide uzlaznom putanjom, i u odličnom raspoloženju igrači dočekuju subotnji meč.

 

 

Kao što smo već gore napomenuli Polet je uspeo da iznenadi mnoge i da svoje vitrine obogati peharom kupa, u ligi tim iz Ljubića beleži nešto slabije rezultate od onih na koje su navikli svoje simpatizere, ali se može reći da sve ide uzlaznom putanjom. Ekipa će u duel sa liderom ući sa deobe sedme pozicije i 18 osvojenih bodova.

Polet je na poslednja dva ligaška meča zabeležio dva trijumfa, savladan je minimalnim rezultatom Tutin i Mladi radnik iz Požarevca. Na gradskom stadionu u Čačku su već uspeli da poraze domaćina, i sada će imati priliku da pokažu i dokažu da taj pehar nije slučajnost i da je ekipa spremna da se približi vodećim klubovima u ligi.

Borac 1926 (Čačak) - Polet (Ljubić)

Subota, 25. novembar od 13 časova

Gradski stadion u Čačku

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading