PROSLAVA JUBILEJA: 65 godina postojanja FK Lokomotiva Subotica! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.10.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavljenička atmosfera...

PROSLAVA JUBILEJA: 65 godina postojanja FK Lokomotiva Subotica! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Lokomotiva Subotica

Fudbalski klub Lokomotiva iz Subotice dugi niz godina unazad, takmiči se u okviru Gradske lige Subotica, a svi se nadaju da bi ovaj uzoran kolektiv uskoro mogao da se nađe i u višem rangu takmičenja, Područnoj fudbalskoj ligi Subotica.

U aktuelnoj sezoni Subotičani su u četiri prvenstvena kola zabeležili po dva trijumfa i ist otoliko poraza. Na domaćem terenu Lokomotiva je slavila protiv Čantavira (2:1) i Elektrovojvodine identičnim rezultatom, dok su porazi doživljeni na gostovanju Maloj Bosni 2015 (0:4) i Bikovu (1:2).

Istovremeno, klub velike tradicije nedavno je proslavio veliki jubilej, 65. godina postojanja, a kako je to izgledalo, možete pogledati na sledećim fotografijama:

 

Već narednog vikenda slede nova iskušenja za ekipu Lokomotive, a subotički sportski kolektiv će na svom terenu dočekati ekipu Hajduka 1950 iz Bačkog Dušanova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading