DERBI ISPUNIO OČEKIVANJA PUBLIKE: Sastav Slovena je iskoristio prilike pred golom rivala na pravi način! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.09.2023

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pančevci idu kući praznih šaka, ceo plen ostaje u Rumi.

DERBI ISPUNIO OČEKIVANJA PUBLIKE: Sastav Slovena je iskoristio prilike pred golom rivala na pravi način! (VIDEO)

Foto: GFK Sloven Ruma

Osmo kolo Srpske lige Vojvodina bilo je rezervisano za derbi dve prvoplasirane ekipe, sastav Slovena iz Rume ugostio je ekipu Dinama 1945 iz Pančeva. Oba tima su u ovaj duel ušla sa po 15 osvojenih bodova.

Odlično su domaći fudbaleri ušli u meč, ređali su prilike pred golom rivala i u 22. minutu su uspeli da stignu do prednosti. Na povratnu lopu Kuljanina odlično je reagovao Danilo Simić, 1:0 za Sloven. 

 

 

Zatresao je Brana Ilić u nastavku mrežu golmana Tasića, ali je njegov pogodak poništen zbog ofsajda. Kako se bližio kraj poluvremena, domaći su neshvatljivo odlučili da se povuku, što gosti znalački koriste. Na isteku prvog minuta sudijske nadoknade dosuđen je penal za Dinamo, udarac Đošića uspeo je da zaustavi golman Šegavac, ipak u nastavku akcije iz slobodnog udarca Vanja Đošić pogađa za 1:1.

 

 

Razgovor u svlačionici u redovima domaćina urodio je plodom, nastavili su fudbaleri Slovena od prvog minuta sa ofanzivnom igrom, i takav pristup im je ubrzo doneo rezultat. Na isteku 66. minuta dosuđen je kazneni udarac u korist tima iz Rume, prodor Jandrića zaustavio je Klještan na nepropisan način. Siguran realizator najstrožije kazne bio je Brana Ilić, prednost se vraća na stranu domaćina, 2:1. 

 

 

Pristup i igra domaćina se nakon ponovnog vođstva nije promenila, i to je rezultiralo novim pogotkom u mreži golmana Tasića. Odlična lopta Ilića stvorila je 1 na 1 situaciju Peroševiću sa golmanom rivala, koju je on na pravi način iskoristio, 3:1.

 

 

Gosti su odmah izmenama pokušali da promene situaciju na terenu, ali im to nije pošlo za rukom, te je utakmica završena slavljem domaćina rezultatom 3:1.

Sloven (Ruma) - Dinamo 1945 (Pančevo) 3:1 (1:1)

Sloven: Šegavac, Simić, Radović (od 46' Aleksić), Lukešević (od 54' Savinović), Ilić (od 85' Živković), Stojisavljević, Radišić, Marinković (od 46' Jandrić), Perošević, Kuljanin (od 60' Maksimović), Ignjić

Dinamo 1945: Tasić, Klještan, Nikolić, Košanin, Čižik, Marković, Lakić, Delić (od 78' Bogdanović), S. Đošić (od 46' Petrović), jonaš (od 70' Jambrušić), V. Đošić (od 78' Milanović) 

Ovim trijumfom Sloven se osamio na prvom mestu na tabeli i u sledećem kolu ga očekuje gostovanje Kabelu, dok sastav Dinama dočekuje OFK Kikindu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading