U POSLEDNJEM TRENUTKU: Iskusni napadač menja klub, ali ne i klupske boje - navijači sada očekuju borbu za vrh tabele!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.09.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje stiglo je u Medoševac.

U POSLEDNJEM TRENUTKU: Iskusni napadač menja klub, ali ne i klupske boje - navijači sada očekuju borbu za vrh tabele!

Foto: FK Napredak Medoševac

Fudbaleri Napretka iz Medoševca na startu nove sezone u okviru Beogradske zone zabeležili su skor od četiri pobede, jednog remija i dva poraza i u ovom momentu nalaze se na visokoj petoj poziciji sa očekivanjima da se u nastavku šampionata mogu uključiti i u borbu za vrh tabele i palsman u beogradsku grupu srpskoligaškog karavana.

Kako bi u navedenom i uspeli, rukovodstvo crveno-belih iz Medoševca u poslednjim trenucima letnjeg prelaznog roka angažovalo je iskusnog napadača.

Reč je o tridesetčetvorogodišnjem Jovanu Džikniću, fudbaleru bogatog iskustva koji u Medoševac stiže iz beogradskog Hajduka sa Liona.

Džiknič je karijeru započeo u redovima beogradskog Čukaričkog, a kasnije je uglavnom nastupao za klubove širom prestonice.

Foto: FK Napredak Medoševac

Nova akvizicija kluba iz Medoševca - Jovan Džiknić

 

Jovan Džiknić:

Datum rođenja: 26. april 1989. godine

Mesto riođenja: Beograd

Pozicija u timu: centarfor

Igračka karijera: Čukarički U-19 (Beograd), Čukarički (Beograd), Dorćol (Beograd), Sopot (Sopot), Bežanija (Beograd), Radnički (Nova Pazova), GSP Polet (Beograd), BSK 1926 (Baćevac), Timok 1918 (Zaječar), OFK Divci (Divci), Dimitrije Tucović (Ćelije), Šušnjar (Konatice), Hajuk Lion (Beograd)

Priliku za debi u novom klubu Džiknić će imati već u subotu 30. septembra kada će u Medoševcu gostovati ekipa OFK Budućnosti iz Dudovice koja u ovom momentu ima identičan broj bodova, ali nešto bolji gol koeficijent.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading