DOSTA JE BILO: Nakon serije loših rezultata, podneo je ostavku - poznato je ko će ga naslediti na užarenoj klupi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.09.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promene su očigledno bile neophodne.

DOSTA JE BILO: Nakon serije loših rezultata, podneo je ostavku - poznato je ko će ga naslediti na užarenoj klupi!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Soko iz Nove Gajdobre beleži katastrofalne rezultate na startu nove sezone u okviru Područne fudbalske lige Sombor.

U uvodnih sedam prvenstvenih mečeva Soko je stigao do samo jednog osvojenog boda (Krila Krajine Bačka Palanka 0:0), dok je u preostalih šest mečeva zabeležio isto toliko poraza uz gol koeficijent 2:20.

"Kap koja je prelila čašu" bio je prošlonedeljni duel na domaćem terenu u kojem je Soko poražen od ŽAK-a iz Sombora rezultatom 0:2, što je dovelo i do promene na mestu šefa stručnog štaba.

Naime, dosadašnji trener Veseljko Trivunović, legendarni srpski fudbaler, podneo je ostavku na mesto trenera seniorskog tima, a rukovodstvo kluba j brzo reagovalo i na njegovo mesto već postavilo Dejana Samatovića iz Bačke Palanke.

Foto: FK Soko Nova Gajdobra

Iskusni fudbaler ostaje u ekipi iz Nove Gajdobre

 

Treba napomenuti da će Veseljko Trivunović ostati u klubu i nastaviti svoju bogatu igračku karijeru u ekipi iz Nove Gajdobre.

Kada je reč o narednim klupskim iskušenjima, Soko iz Nove Gajdobre narednog vikenda dočekuje ekipu Crvenke koja se u ovom momentu nalazi na visokoj četvrtoj poziciji sa 13 osvojenih bodova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading