SLAĐI BOD IDE DOMAĆINU: Jovanović pred sam sudijski zvižduk "ukrao" dva boda Proleteru!

Autor:

Sport

27.09.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Remi Zlatice i Proletera.

SLAĐI BOD IDE DOMAĆINU: Jovanović pred sam sudijski zvižduk "ukrao" dva boda Proleteru!

Foto: FK Zlatica

U okviru četvrtog kola B lige FS grada Zrenjanina ekipa Zlatice ugostila je sastav Proletera 2006, oba tima su u ovaj meč ušla sa po šest osvojenih bodova.

Gosti su na ovaj duel došli posle poraza u prošlom kolu, a imajući u vidu da sastav Proletera ima visoke ambicije, od prvog minuta su krenuli sa namerom da stignu do nova tri boda.

Imali su posed u nogama gosti, stvarali su prilike, ali je golman Darko Gecin tokom prvih 45 minuta bio nepremostiva prepreka za fudbalere Proletera. 

Za vreme desetominutne pauze izvršena je po jedna izmena na obe strane, domaći ofanzivnim pristupom malo iznenađuju rivala, i uspevaju da dođu do prednosti u 58. minutu. Ivica Radojev odlično je izveo slobodan udarac, nakon čega je lopta završila u mrežu golmana Terzića, 1:0 za Zlaticu.

Zaigrali su gosti od tog trenutka dosta bolje, u 66. minutu su uspeli da anuliraju prednost rivala, strelac je bio Nikola Kozlovački, dok su dvadeset minuta kasnije "sa kreča" prešli u vođstvo, siguran realizator najstrožije kazne bio je Slaviša Bojanić, 2:1 za Proleter.

Pokušavali su domaći da se vrate u meč u poslednjim trenucima, mnogi su mislili da će tri boda otići gostima, ali se za remi pobrinuo Bojan Jovanović pogotkom u 93. minutu, 2:2.

Zlatica - Proleter 2006 2:2 (0:0)

Zlatica: Gecin, Dražić, Šari, Vioglavin (od 48' Živkov), Pecarski, Marković (od 46' Sr. Vorgić), Radojev, Ibronjev (od 85' Radojević), Sa. Vorgić, Jovanović, Berkov

Proleter 2006: Terzić, Davidovac, Rajačić, Đorđić (od 72' Labanac), Bošnjak, Barišić, Kozlovački, Nović, Bojanić, Nadaški (od 60' Vukoje), Šesta (od 46' Šerfeze)

U sledećem kolu Proleter dočekuje Radnički iz Sutjeske, dok sastav Zlatice ide na noge Partizanu u Tomaševcu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading