DOMAĆI SU ISKORISTILI PAD U IGRI RIVALA: Mladi Borac je upisao tri boda nad Trstenikom PPT! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.09.2023

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vredi pogledati gol vredan trijumfa.

DOMAĆI SU ISKORISTILI PAD U IGRI RIVALA: Mladi Borac je upisao tri boda nad Trstenikom PPT! (VIDEO)

Foto: FK Mladi Borac Sedlare

U okviru šestog kola Zone Zapad ekipa Mladog Borca iz Sedlara ugostila je sastav Trstenik PPT, domaćin susreta je u dosadašnjem toku sezone osvojio pet bodova, dok gosti imaju četiri više.

Domaći su u ovaj meč ušli u nešto drugačijem raspoloženju nego uobičajno, u prošlom kolu su "izgubili" dva boda golom u 90. minutu, dok ih je u ovom kolu dočekao duel sa jednim od tri najkvalitetnijih sastava u ligi.

Gosti su imali ulogu favorita na gostovanju u Sedlaru, i uspeli su da prvi povedu na meču. Igrao se 17. minut kada je Đorđe Đorđević nakon auta poslao loptu u mrežu golmana Ristovića, 1:0 za Trstenik.  

Zaigrali su domaći dosta bolje od tog trenutka i uspeli su do kraja poluvremena da stignu do izjednačenja. Slađan Nikodijević je iskoristio odličan centaršut njegovog prezimenjaka Saše, 1:1. 

U drugom delu meča ređale su se šanse na obe strane, pokušavali su timovi da dođu do novog pogotka i da pređu u vođstvo, ali je publika za novi gol čekala sve do 84. minuta.

Opet je glavna figura bio Nikodijević iz redova domaćina, odličan pas Dalibora Tošića uspeo je da primiri, a da zatim loptu pošalje lagano iza leđa mladom golmanu Igiću, ispostaviće se za konačnih 2:1 u korist Mladog Borca.

 

 

Mladi Borac (Sedlare) - Trstenik PPT 2:1 (1:1)

Mladi Borac: Ristović, Milić, Stanojević (od 72' Ilić), Todorović, Sa. Nikodijević, Radojković (od 90' Jovanović), Sl. Nikodijević, Strainović (od 59' Petrićević), Tošić, Radojević, Branković (od 72' Marinković)

Trstenik PPT: Igić, Aksentijević, Krstić, Pecić, Petković (od 65' N. Đorđević), Milosavljević, Đ. Đorđević, Pajić (od 78' Matović), Grujić, Đonić, Smiljković (od 82' Ratković)

U sledećem kolu u Trstenik gostuje sastav Kušiljeva, dok Mladi Borac ide na noge Župi iz Aleksandrovca.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading