DOMAĆINI INICIJATIVU NISU "NAPLATILI": Torlak nosi ceo plen sa stadiona Brodarca!

Autor:

Sport

22.09.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek odluke pred kraj meča bio je Milan Bajić.

DOMAĆINI INICIJATIVU NISU "NAPLATILI": Torlak nosi ceo plen sa stadiona Brodarca!

Foto: FK Brodarac

U okviru sedmog kola Srpske lige Beograd ekipa Brodarca ugostila je sastav Torlaka, domaćin je u dosadašnjem toku prvenstva osvojio tri boda, dok gosti imaju šest.

Prvo poluvreme proteklo je u nešto boljoj i konkretnijoj igri domaćina, držali su izabranici Igora Kurtovića lopta u svom posedu, stvarali su prilike pred golmanom Ćopićem, ali su svi udarci uspešno zaustavljeni. 

Gosti su uglavnom čekali svoju priliku iz kontranapada, i pre svega su bili fokusirani da lopta ne završi u njihovoj mreži tokom prvog dela meča. 

Drugi deo meča bio je dosta zanimljiviji i sadržajniji, na isteku 57. minuta Veljko Pražić je odličnim udarcem sa nekih 25 metara savladao mladog golmana Petrovića, 1:0 za Torlak.

Nisu imali domaći šta da čekaju nakon pogotka rivala, krenuli su na sve ili ništa i u 72. minutu su stigli do izjednačenja "sa kreča". Aleksandar Zečević je poslao loptu iza leđa golmanu Ćopiću, 1:1.

Trenutak odluke na meču desio se u 88. minutu kada je Milan Bajić nakon akcije Torlaka došao u izglednu priliku da iz blizine savlada protivničkog golmana, i u tome je uspeo, 2:1 za Torlak.

Brodarac - Torlak 1:2 (0:0)

Brodarac: Petrović, Ćorović, Bašanović, Vranješ (od 67' Bradić), Zečević, Ilić (od 56' Dacić), Vučetić (od 67' Sretenović), Nović, Mirković, Ilić, Vukašinović

Torlak: Ćopić, Milovanović, Jovančić (od 46' Jovanović), Gajić, Pražić, Čvorić, Šalipur (od 75' Vukotić), Stojanović, Janković (od 36' Milinović), Bajić, Veselinović (od 56' Marković) 

U sledećem kolu Torlak dočekuje Rad, dok ekipa Brodarca gostuje sastavu Budućnosti iz Dobanovaca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading