ADAMOVIĆ INTERVENCIJAMA IZLUĐIVAO NAPADAČE: Jevremovac je nastavio trijumfalni niz pobedom nad sastavom Radničkog!

Autor:

Sport

20.09.2023

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omaleni čuvar mreže domaćih po mnogima igrač utakmice.

ADAMOVIĆ INTERVENCIJAMA IZLUĐIVAO NAPADAČE: Jevremovac je nastavio trijumfalni niz pobedom nad sastavom Radničkog!

Foto: FK Radnički Koceljeva

U okviru četvrtog kola Međuopštinske lige Pocerina ekipa Jevremovca ugostila je sastav Radničkog iz Koceljeva, domaćin je od starta sezone na maksimalnom učinku, dok su gosti osvojili četiri boda.

Od prvog minuta vodila se velika borba po celom terenu, uglavnom se lopta kretala između dva šesnaesterca, što je dovelo do jako malog broja šansi u prvih 45 minuta. 

Gosti su najbolju šansu imali preko Lukića, ali je golman Adamović bio na visini zadatka, sa druge strane situaciju Cepančić je izašao 1 na 1 sa čuvarom mreže Radničkog, ali je Ilić sjajnim klizećim startom sprečio pogodak.

Na startu nastavka Sušić krade loptu štoperu Jevremovca, nakon čega biva oboren u kaznenom prostoru, penal za goste. Kapiten Dojić je preuzeo odgovornost na sebe, ali je njegov udarac zatresao prečku. 

Imali su gosti ubrzo priliku opet preko Lukića, ali je ista završila tik pored stative, i kako to obično biva u fudbalu, stiže kazna na drugoj strani. U 54. minutu dosuđen je slobodan udarac na samoj ivici kaznenog prostora gostiju, udarac je odbio golman Jovanović, ali je na odbijenu loptu naleteo Dragan Stanojević koji je bez previše problema šalje u gol, 1:0 za Jevremovac.

Zapretili su gosti opet, šutirao je Šušić, ali je omaleni golman Adamović sjajnom paradom sačuvao svoj gol. Pokušavali su igrači Radničkog da dođu do izjednačenja, ali je falila kvalitetna završnica napada.

Kada su mnogi mislili da će sudija odsvirati kraj meča, sevnula je kontra domaćih, akciju Jevremovca je klizećim startom završio Miloš Arsenović, koji je smestio loptu u mrežu za konačnih 2:0.

Jevremovac - Radnički (Koceljeva) 2:0 (0:0)

Jevremovac: Adamović, Kecman, N. Tovarović, Jerotić (od 90' Jovanović), Cepančić, Urošević (od 84' V. Tovarović), Đorđić, Jovanović, Stanojević, Pajić (od 66' Andrić), Arsenović (od 90' Stojićević)

Radnički: P. Jovanović, R. Jovanović, Đurđević, Ilić, Šušić, Dojić, L. Lukić, Popov (od 79' Antić), M. Lukić, Paunović, Matić

U sledećem kolu Radnički dočekuje Mišar, dok Jevremovac gostuje Rankovcu (Nakučani).

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading