STAVITE ŠLEMOVE: Uz fudbalera bogatog internacionalnog iskustva, klub predstavio još četvoricu novajlija! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.09.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od njih će se u aktuelnoj sezoni mnogo očekivati.

STAVITE ŠLEMOVE: Uz fudbalera bogatog internacionalnog iskustva, klub predstavio još četvoricu novajlija! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleri Sremca iz Vojke u aktuelnoj sezoni u okviru Sremske lige zabeležili su svega dva remija (Napredak Popinci 0:0 i Radnički Irig 2:2) i četiri poraza (Polet Novi Karlovci 3:4, Šumar Ogar 0:1, Graničar Kuzmin 2:3 i Sremac Deč 1:2) i sa ukupno dva osvojena boda nakon šest prvenstvenih mečeva zauzimaju pretposlednju 15. poziciju.

Međutim, klub je na svojoj zvaničnoj Instagram stranici predstavio petoricu novajlija od kojih se očekuje da pomognu ekipi u ostvarenju zacrtanih ciljeva u aktuelnoj takmičarskoj godini.

Reč je o Stefanu Sredojeviću, Đorđu Šukundi, Draganu Marinkoviću, Radmilu Milenkoviću i Nebojši Skopljaku.

 

Stefan Sredojević je defanzivni fudbaler koji može odgovoriti zadacima na poziciji štoipera i beka i koji je tokom dosadašnje karijere nastupao za beogradski Brodarac, Zemun i Železničar iz Inđije.

Đorđe Šukunda je tokom dosadašnje igračke karijere nastupao za Radnički iz Nove Pazove, Zvezdaru, starobanovački Dunav, Smederevo 1924, Jedinstvo iz Stare Pazova i Hajduk iz Beške. Igra na poziciji zadnjeg veznog igrača.

Dragan Marinković igra na obe krilne pozicije, a po potrebi može odgovoriti i bekovskim zadacima. Nastupao je za staropazovačko Jedinstvo, Inđiju i beogradski Rad.

Na poziciji zadnjeg veznog fudbalera nastupa i Radmilo Milenković koji je nosio opremu novosadskog Proletera 1951, Vojvodine iz Perleza i Jedinstva iz Rumenke.

Nebojša Skopljak je iskusni defanzivac koji igra na poziciji štopera i koji je tokom dosadašnje bogate karijere nastupao za pirotski Radnički, OFK Beograd, Novi Pazar, RFK Novi Sad 1921, zaječarski Timok, novosadski Proleter, TSC i Hajduk iz Divoša, a iza sebe ima i bogato internacionalno iskustvo nastupa u Crnoj Gori, Mađarskoj i na Kipru.

Kada je reč o nastavku šampionata, ekipa Sremca iz Vojke gostuje Slogi iz Vognja. Meč je na programu u nedelju 24. septembra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading