NASTAVAK SAVRŠENOG NIZA: Plavo-beli zadržali stoprocentni učinak - njihova mreža se nije tresla u prvih 270 minuta fudbala!

Autor: Vladimir vorih

Sport

28.08.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominacija momaka u plavo-beloj sportskoj opremi.

NASTAVAK SAVRŠENOG NIZA: Plavo-beli zadržali stoprocentni učinak - njihova mreža se nije tresla u prvih 270 minuta fudbala!

Foto: FK Titel

Fudbaleri Tittela su na startu nove sezone u okviru Druge novosadske lige ostvarili dva trijumfa. Pred plavo-belima oružje su položile ekipe Obilića iz Vilova i Slanobarca iz Budisave, a posebno treba napomenuti da su izabranici trenera Jovana Radivojevića u navedenim mečevima deset puta tresli protivničke mreže, dok je njihov čuvar mreže bio nesavladan, a takva tendencija je nastavljena i nakon duela protiv Vinogradara Ledinaca.

Trener Radivojević se uoči meča trećeg kola našao pred slatkim mukama, s obzirom da je na raspolaganju imao više od 20 fudbalera, a on se odlučio za sledeći sastav: Major, Jović, Stojanović, Paunić, Mračajac, Jovanov, Anđelković, Fodor, Jerkov, Cetenji i Popović, dok su tokom meča u igru ušli i Nedeljković, Radin i Bulić.

Po veoma teškom i sunčanom vremenu viđena je odlična tokom koje su domaći fudbaleri dominirali od prvog sudijakog zvižduka i slobodno se može reći da se ni u jednom trenutku nije postavljalo pitanje krajnjeg pobednika.

Domaćin do rezultatske prednosti stiže u 13. minutu. Nakon centaršuta Stojana Jovanova, Jovan Petrović rutinski trese mrežu gostiju iz Ledinaca.

 

U nastavku igre, nakon velikog broja propuštenih prilika, Petrović u 73. minutu sjajnim udarcem sa sa ivice šesnaesterca postiže svoj drugi pogodak na susretu.

Pet minuta kasnije postavljen j i konačni rezultat ovog meča. Nakon sjajno izvedenog duplog pasa Nedeljkovića i Popovića, popularni "Pop" se najbolje snašao u kaznenom prostoru i mreža gostiju se tresla i treći put.

- Druga novosadska liga, 3. kolo:

Titel (Titel) - Vinogradar (Ledinci) 3:0 (1:0)

Stadion: "Vašarište"

Strelci: J. Petrović u 13. i 73. i D. Popović u 78. minutu za Titel

Narednog vikenda u okviru četvrte takmičarske runde Titel dočekuje Hajduk iz Gardinovaca, dok će ekipa Vinogradara gostovati novosadskom Borcu

- Rezultati 3. kola Druge novosadske lige:

Železničar (Novi Sad) - Tatra (Kisač) 5:2

Obilić (Vilovo) - Miletić (Mošorin) 1:4

Slanobarac (Budisava) - Borac (Novi Sad) 0:7

Titel (Titel) - Vinogradar (Ledinci) 3:0

Hajduk (Gardinovci) - Borac (Rakovac) 4:0

Petar Puača (Novi Sad) - Čenej (Čenej) 4:1

Dinamo (Budisava) - Sofeks (Futog) 2:7

Stražilovo (Sremski Karlovci) - slobodno

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading