SVE JE STALO U 45 MINUTA: Prošlosezonski šampion zabeležio prvu "trojku" u višem rangu takmičenja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.08.2023

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon godinu dana pauze, zabeležen je i prvi trijumf u petom rangu srpskog klupskog fudbala.

SVE JE STALO U 45 MINUTA: Prošlosezonski šampion zabeležio prvu "trojku" u višem rangu takmičenja! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Osipaonica

Fudbaleri Osipaonice prethodnu sezonu u okviru Prve gradske lige Smederevo okončali su ubedljivo na prvoj poziciji. Do šampionskog pehara i plasmana, povratka u Podunavsku okružnu ligu stigli su sa ubedljivih 17 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Lunjevac.

Na startu nove sezone Osipaonica je poražena na gostovanju u Ralji gde je domaći Borac 1932 slavio rezultatom 1:2, ali do prvog ovosezonskog trijumfa navijači Osipaonice nisu dugo čekali.

Pred oko stotinak ljubitelja fudbala Osipaonica je dočekala Podunavac iz Udovica, a sve je bilo rešeno tokom prvog perioda igre.

Već nakon osam minuta igre viđena su dva pogotka, po jedan na obe strane. Domaćin je u 3. minutu preko Aranđela Đorđevića stigao do prednosti, da bi gosti pet minuta kasnije poravnali rezultat. 

Osipaonica do nove prednosti stiže u 24. minutu kada je mrežu gostiju iz Udovica zatresao Saša Simić, a do kraja prvog poluvremena u listu strelaca se drugi put upisao Aranđel Đorđević, a tačku na golgeterski niz stavio je Milan Glišić pet minuta pre odlaska na odmor.

U nastavku susreta domaćin je imao terensku inicijatinu, napadao je, ali je vidno bilo da je intenzitet meča na nižem nivou u odnosu na uvodnih 45 minuta igre.

 

- Podunavska okružna liga, 2. kolo:

Osipaonica (Osipaonica) - Podunavac (Udovice) 4:1 (4:1)

Strelci: Ar. Đorđević 3`, 31`, S. Simić 24`, M. Glišić 40`; Al. Đorđević 8`

Stadion: FK Osipaonica

Gledalaca: 100

Sudija: Nemanja Đorić (Vučak)

Žuti kartoni: N. Živković, Al. Đorđević (Podunavac)

Osipaonica (Osipaonica): Đurđević, Adamović (Milošević), Ristić, Milivojević, B. Jovanović (J. Jovanović), Radivojević, Simić (Ljubisavljević), Vukojičić, Glišić, Mitrović, Đorđević.

Podunavac (Udovice): Jeremić, N. Živković, Kostić, Kojić, Matković, Čolić (Simić), M. Živković (Dodić), Mašić, Rusmirović.

Ekipa Osipaonice koja u ovom momentu sa tri osvojena boda zauzima osmu poziciju na tabeli, u narednoj takmičarskoj rundi gostuje Slogi iz Miloševca, gok će Podunavac prve ovosezonske bodove tražiti na svom terenu protiv Železničara iz Kusadka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading