DRUGA RECKA: Nakon startne "šestice", Radnički u Šarlincu brojao "samo" do četiri!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.08.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo iskušenje i novi zabeleženi trijumf.

DRUGA RECKA: Nakon startne "šestice", Radnički u Šarlincu brojao "samo" do četiri!

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

Fudbaleri Radničkog 1924 iz Kočana na startu takmičarske 2023/24 godine pokazuju da će predsezonska očekivanja biti ostvariva.

U premijernom susretu u okviru Nišavske okruđne lige oni su ubedljivo savladali Rad iz Merošine rezultatom 6:3, da bi se prethodnog vikenda i sa prvog gostovanja vratili uzdignuta čela.

Duel druge takmičarske runde doneo je susret u Šarlincu gde je domaća ekipa Toplice dočekala Radnički 1924. Gosti do prednosti stižu nakon pogotka Gavazovića koji je iskoristio sjajan pas Nikole Cvetanovića, čime je izašao sam pred čuvara mreže domaćina i rutinski loptu smestio u mrežu.

Sjajna akcija u režiji Marka Vučkovića viđena je kod drugog pogotka sastava iz Kočana. Vučković je nanizao nekolicinu defanzivaca domaćeg sastava i kada su svi očekivali direktan udarac na gol, on je loptu ostavio Nemanji Đorđeviću koji iz punog trka "cepa mrežu" domaćeg sastava,

Treći gol Radničkog 1924 delo je ponovo Gavazovića koji je iskoristio sjajnu solo akciju Cvetanovića i iz neposredne blizine matirao protivničkog golmana. 

Nakon dve asistencije Cvetanović je uspeo i da se upiše u listu strelaca sjajnim udarcem sa dvadesetak metara.

Do kraja susreta domaći sastav je uspeo samo da stigne do ošasnog pogotka.

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

Radnički 1924 nastavlja borbu za vrh tabele

 

- Nišavska okružna liga, 2. kolo:

Toplica (Šarlinac) - Radnički 1924 (Kočane) 0:4

Strelci za Radnički 1924: Gavazović (2), Đorđević, Cvetanović

Narednog vikenda ekipa Radničkog 1924 dočekuje sasav Sloge Kormana koja je u prve dve takmičarske runde zabeležila isto toliko poraza, dok će Toplica priliku za prve ovosezonske bodove tražiti u Azbresnici gde će se sastati sa ekipom domaćeg Borca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading