VREDNO SE RADI U REDOVIMA VICEŠAMPIONA: Poboljšanje infrastrukturnih uslova na stadionu je primarni cilj uoči starta nove takmičarske sezone! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.08.2023

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada udruže snage, navijači i agilno klupsko rukovodstvo, mogu mnogo toga da urade.

VREDNO SE RADI U REDOVIMA VICEŠAMPIONA: Poboljšanje infrastrukturnih uslova na stadionu je primarni cilj uoči starta nove takmičarske sezone! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Morava Mrsać

Fudbaleri Morave iz Mrsaća sezonu 2022/23 okončali su na vicešampiosnkoj poziciji Međuopštinske lige FSRO, čime su obezbedili plasman u viši rang takmičenja, Rašku okružnu ligu u kojoj su se poslednji put takmičili pre tačno jedne decenije, tj. u sezoni 2013/14.

Nova sezona i viši rang takmičenja svakako donosi velike izazova, a istovremeno je neophodno i poboljštai uslove na sportskom objektu u Mrsaću.

U tom cilju, snage su udružili uprava kluba i verni navijači i izvršeni su sledeći radovi. Postavljena je i ofarbana ograda u restriktivnom prostoru, montirane su kapije, prepokriven krov na službenim prostorijma koji je bio oštećen tokom nedavnih nevremena, kao i ugrađena nova PVC stolarija.

Potpuno je jsno da će već od narednog vikenda, kada startuje nova takmičarska godina, fudbaleri, navijači, ali i protivnici imati prilike da uživaju u rekonstruisanom sportskom objektu koji će samim akterima na terenu omogućiti da pruže svoj maksimum.

 

Kada je reč o takmičarskoj 2023/24 godini, ona startuje u subotu 26. avgusta, a u premijernom susretu ekipa Morave će u Mrsaću dočekati Karađorđe iz Ribnice koja se prethodne sezone takmičila u okviru Zone Šumadijsko-raške.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading