POTPIS VREDAN PAŽNJE: Predsednik kluba je uspeo u svojoj nameri, dogovoren je "KAPITALAC"!

Autor:

Sport

14.08.2023

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje za predstojeću sezonu.

POTPIS VREDAN PAŽNJE: Predsednik kluba je uspeo u svojoj nameri, dogovoren je "KAPITALAC"!

Foto: Facebook.com

Sprema se uprava za početak novog prvenstva u kojem će pokušati da se domogne prvog mesta i povratka u Međuopštinsku ligu Kolubara posle četiri godine.

Nova uprava kluba je u dosadašnjem prelaznom roku odradila odličan posao, provereni golman, Borko Teodosić (37) prvi je zadužio opremu Mladosti, nakon njega stigli su i Darko Đokić (37), Aleksandar Stanković (32), Nenad Martać (40)Dragan Šumanski (38) i Nenad Pavlović.

Najnovija akvizicija uprave tima iz Valjevske Kamenice je Nikola Tomić, reč je o proverenom štoperu koji je važio za jednog od najboljih na toj poziciji u Okružnoj ligi. Velike zasluge za njegov dolazak ima predsednik kluba, i ovim potpisom je završen ogroman posao za sklapanje tima za predstojeću sezonu. Nikola je počeo u Budućnosti iz Valjeva gde je proveo punih 14 godina, zatim je bio član Iskre, Gradca, Tešnjara, Dračića i Izviđača iz Lajkovca. 

Republika

Foto: FK Mladost Valjevska Kamenica

Nikola Tomić

Tomić je za naš portal povodom prelaska u Valjevsku Kamenicu poručio:

- Dugogodišnja ljubav prema fudbalu mi nije dozvolila da odbijem ovu ponudu, ali glavni razlog odabira baš ovog kluba jeste trenutno rukovodstvo sa odličnim idejama i planovima kako do višeg ranga. Naravno tu su i saigrači koje poznajem duži niz godina i oni su bili ti koji su me probudili posle malo duže pauze da se ponovo vratim u osvežen i podmlađen klub. Od predstojeće sezone očekujem, naravno kao i svaki sportista pobedu i prvo mesto, fer-plej takmilenje i pehar na kraju sezone. Radiću na sebi, koliko mi vreme bude dozvoljavalo, radujem se ovoj saradnji i daću sve od sebe da opravdam njihova očekivanja.

Odbrana Mladosti je u prošloj sezoni u ligi na 14 mečeva kapitulirala 30 puta, dolaskom Tomića broj primljenih golova će verovatno biti znatno manji, iskustva mu ne manjka, volja i želja su tu, tako da je sve na pravom mestu u pravo vreme.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading