POVRATNICI U DRES VITORULA: Uprava nastavlja sa promocijom novajlija!

Autor:

Sport

14.08.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj je jasan, šampionski pehar se "traži" u Straži.

POVRATNICI U DRES VITORULA: Uprava nastavlja sa promocijom novajlija!

Foto: FK Vitorul Straža

Velike promene se očekuju do početka sezone, ali cilj je isti, povratak u viši rang je operacija koja mora biti uspešna.

Ispao je tim Vitorula pre dve godine iz Druge južnobanatske lige (grupa Istok), plasman je prošle takmičarske godine izmakao za samo tri boda, ali se sada cilja šampionski pehar od samog starta prvenstva. 

Prve promene koje su stigle iz Straže jesu da je došlo do rastanka sa dosadašnjim šefom stručnog štaba, Ivanom Trbanosom, i da je igrački kadar osvežen sa dva nova lica. Aleksandar Ibišević (22) je stigao iz Banata Dupljaje i Miki Putić koji je dres Karaša iz Jasenova zamenio za opremu Vitorula. 

Ovih dana stigle su nove promocije u igračkom kadru. Danijel Duda (26) je prilikom napuštanja Straže prošlog leta dao reč da će se kad-tad vratiti, a sada je došlo vreme da svoju reč i ispuni. Nakon godinu dana provedenih u redovima Sloge (Margita) Duda se vraća da ojača vezni red Vitorula. 

Četvrti novajlija Vitorula je Aleksa Radivojev (22) mladi fudbaler koji može da odgovori na više pozicija na terenu i od kojeg se dosta očekuje u Straži. U novu sredinu stiže iz Vojvodine (Seleuš), u karijeri je još igrao za Banat (Ilandža), Budućnost (Alibunar) i Proleter iz Banatskog Karlovca.

Promocijom dvojice novajlija, koji spadaju u grupu povratnika uprava je nastavila sa jačanjem igračkog kadra, prvenstvo Opštinske lige Vršac-Bela Crkva počinje početkom meseca septembra, što ostavlja dosta vremena čelnim ljudima kluba da sklope tim za velika dela.

BONUS VIDEO: 

   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading