"MLADOST" STIGLA U MLADOST: U Lukićevu još nisu završili sa pojačanjima!

Autor:

Sport

31.07.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradi se zdrava sredina koja prvilači igrače..

"MLADOST" STIGLA U MLADOST: U Lukićevu još nisu završili sa pojačanjima!

Foto: FK Mladost Lukićevo

Stabilizuje se polako tim iz Lukićeva na svim poljima, u predstojećoj sezoni se sigurno mogu očekivati dosta bolji rezultati. 

Republika

Nakon završetka veoma turbulentne i teške sezone za ekipu Mladosti, uprava kluba je u saradnji sa meštanima i simpatizerima organizovala uređenje stadiona u Lukićevu. Pored radova na infrastrukturi, uporedo se radi i na jačanju igračkog kadra. U aktuelnom prelaznom roku dres tima zadužili su Milinko Jovanović (25), Stefan Pavković i Vladimir Ninić (35).

Najnovije pojačanje Mladosti je Nikola Đorđević (30), svima dobro poznat u Lukićevu pod nadimkom "Riki". Nikola dolazi iz redova Lehela, i sam je izrazio želju da se vrati u klub u kome je napravio prve fudbalske korake u mlađim kategorijama. Neki plan Đorđevića jeste da se i penzioniše na ovoj adresi, ali se u klubu nadaju da će penziju odložiti barem za još neku sezonu.

Po poslednjim informacijama iz Lukićeva najnovija pojačanja Mladosti su braća Panić, Dušan i Vukašin. Reč je o mladim igračima (2006. godište)koji su odlučili da svoje prve seniorske korake naprave u klubu iz svog mesta. Dušan je golman, poseduje veliki talenat i karakteriše ga odlična igra nogom, po tome se razlikuje od velikog broja golmana, a i igrača. Vukašin pokriva na terenu sve leve spolje pozicije, savremeni "bek". 

Sve novajlije se uveliko nalaze u trenažnom procesu, igrački kadar je za sada osvežen sa šest novih imena, a očekuje se da do početka prvenstva Mladost dovede još par fudbalera. Ciljevi za predstojeću sezonu su da se pre svega ne ponovi situacija iz prethodne, a naravno tu je i namera da se klub vrati u viši rang.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading