U ČETVRTOJ BRZINI: Crvena zvezda uveličala spektakl u Paraćinu - Jedinstvo proslavilo veliki jubilej, vek postojanja! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.07.2023

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl u Paraćinu koji je imao humanitarni karakter.

U ČETVRTOJ BRZINI: Crvena zvezda uveličala spektakl u Paraćinu - Jedinstvo proslavilo veliki jubilej, vek postojanja! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Jedinstvo Paraćin

Fudbalski klub Jedinstvo iz Paraćina osnovan je 1923. godine i ovih dana proslavlja veliki jubilej, vek postojanja. Najveći uspeh paraćinski zeleno-beli zabeležili su u sezoni 1996/97 kada su stigli do polufinala tadašnjeg Kupa SR Jugoslavije u kojem je bolja od njih bila novosadska Vojvodina koja je na svom "Karađorđu" salvila minimalnim rezultatom 1:0, dok je duel u Paraćinu okončan bez pobednika 0:0.

 

Veliki spektakl na Gradskom stadionu u Paraćinu uveličali su fudbaleri Crvene zvezde, tj. omladinski sastav kluba sa beogradske "Marakane".

I pored činjenice da je u mestu koje su osnovali Rimljani pod nazivom Sarmantes, vladalo kišovito vreme viđena je odlična fudbalska predstava u kojoj su golovi padali od prvog sudijskog zvižduka.

Već u 3. minutu momci u crveno-belim dresovima stižu do prvog pogotka. Prava erupcija na tribinama usledila je tri minuta kasnije kada su domaćini izjednačili, ali već u 8. minutu Crvena zvezda stiže do nove rezultatske prednosti.

Do odlaska na odmor još jedna lopta je završila u mreži paraćinskog sportskog kolektiva.

 

 

U nastavku susreta viđen je samo jedan pogodak ii Crvena zvezda je na jubileju FK Jedinstvo slavila rezultatom 4:1.

 

- Prijateljska utakmica:

Jedinstvo (Paraćin) - Crvena zvezda (Beograd) 1:4 (1:3)

Stadion: Gradski stadion, Paraćin

Kada je reč o novoj sezoni, paraćinsko Jedinstvo će četvrti put u nizu biti deo istočne grupe srpskoligaškog karavana, a premijrni duel u takmičarskoj 2023/24 godini, odigraće 12. avgusta kada će na svom terenu dočekati ekipu Đerdapa iz Kladova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading