SLEDE NOVA ISKUŠENJA: Nekadašnji superligaški fudbaler parafirao ugovor - pokušaće sa svojim novim klubom da se okiti šampionskim peharom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.07.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje je stiglo u grad koji se prvi put u spisima pominje davne 1387. godine.

SLEDE NOVA ISKUŠENJA: Nekadašnji superligaški fudbaler parafirao ugovor - pokušaće sa svojim novim klubom da se okiti šampionskim peharom!

Foto: Starsport

Fudbaleri OFK Vrbasa prethodnu takmičarsku godinu u okviru Vojvođanske lige Sever, okončali su na drugoj poziciji sa čak 20 bodova zaostatka u odnosu na šampiona, ekipu Bratstva 2019 iz Prigrevice.

 

U novu sezonu Vrbašani ulaze sa jsnim ciljem da "napadnu" vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Vojvodina u kojoj su se poslednji put takmičili sada već davne 2005/06 sezone.

Kako bi do navedenog ostvarenja i stigli, rukovodstvo OFK Vrbasa pojačalo je igrački kadar sa iskusnim desnim bekom koji iza sebe ima i iskustva igranja u dva najviša ranga srpskog klupskog fudbala.

Reč je o dvadesetšestogodišnjem Milošu Miličkoviću koji u Vrbas stiže iz pedesetak kilometara udaljene Bačke Palanke gde je prethodnih šest meseci nosio opremu nekadašnjeg superligaša, ekipe OFK Bačke.

Interesantno je napomenuti da je Miličković tokom kompletne dosadašnje igračke karijere nosio opremu klubova sa područja severne srpske pokrajine, a jedino je godinu i po dana, od septembra 2020. do januara 2022. godine bio član beogradskog Rada.

Foto: Starsport

Ne tako davno je vodio borbe i u duelima sa srpskim šampionom

 

- Miloš Miličković:

Datum rođenja: 30. avgust 1996. godine

Pozicija u timu: desni bek

Igrački kadar: RFK Novi Sad 1921 U-19 (Novi Sad), Tekstilac U-19 (Odžaci), Borac (Novi Sad), Tekstilac (Odžaci), Hajduk 1912 (Kula), Feniks 1995 (Stara Pazova), Rad (Beograd), Kabel (Novi Sad), Radnički 1912 (Sombor), OFK Bačka (Bačka Palanka)

Ostaje da se vidi da li će želje navijača u Vrbasu već u novoj sezoni biti ispunjene, a treba napomenutia da će na startu nove takmičarske godine OFK Vrbas na svom terenu dočekati ekipu Đurđina iz istoimenog mesta. Navedeni susret na programu je 12. avgusta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading