NAVIJAČI, SADA SE POKAŽITE: Klub je u prodaju pustio SEZONSKE KARTE - svaki kupac na poklon dobija majicu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.07.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za novu sezonu uveliko traju.

NAVIJAČI, SADA SE POKAŽITE: Klub je u prodaju pustio SEZONSKE KARTE - svaki kupac na poklon dobija majicu!

Foto: FK Polet Sivac

Fudbaleri Poleta iz Sivca prethodnu 2022/23 sezonu u okviru Međuopštinske fudbalske lige Sombor 1. razred, okončali su na četvrtoj poziciji sa skorom od 17 pobeda, tri remija i šest poraza.

 

Učinak momaka u nebesko plavoj sportskoj opremi mogao je biti i bolji da u poslenja tri prvenstvena duela nisu zabeležili isto toliko poraza. Neuspesima u mečevima protiv Poleta iz Rastine (1:2), Kule (1:4) i somborskog Radničkog (0:1), sportski kolektiv je izgubio trku za plasman u baraž i borba za Područnu fudbalsku ligu Sombor, barem u ovom momentu, ostala je samo san.

Uoči nove sezone u kojoj će klub imati najviše ambicije, pokrenuta je akcija "članskih karata". Svako ko želi da postane deo uzornog kolektiva, ima mogućnost da plaćanjm godišnje članarine, postane deo kluba, a istovremeno i da u finansijskom smislu pomogne svojim ljubimcima.

Istovremeno FK Polet Sivac u prodaju pušta i sezonske ulaznice. Svaki navijač koji postane ponosni vlasnik godišnj karte svog kluba, na poklon dobija i brendiranu klupsku majicu.

Foto: FK Polet Sivac

Vreme je da se navijači pokažu

 

Da podsetimo, takmičenje u okviru MFL Sombor 1. razred za sezonu 2023/24 startuje polovinom meseca avgusta, a ekipa Poleta iz Sivca svakako će pokušati da ostvari bolje rezultate u odnosu na prethodnu takmičarsku godinu, a time i napadne vrh tabele i plasman u PFL Sombor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading