POVRATAK OTPISANIH: Čak 13 novih igrača je promovisano u redovima Dobrave!

Autor:

Sport

10.07.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Vukošiću polako staju na zdrave noge.

POVRATAK OTPISANIH: Čak 13 novih igrača je promovisano u redovima Dobrave!

Foto: FK Dobrava Vukošić

Klub se polako stabilizuje, što pokazuju i aktivnosti u letnjem prelaznom roku. 

Republika

Fudbalski klub Dobrava je nakon nešto više od jedne decenije prvedene u Međuopštinskoj ligi Pocerina u sezoni 2021/2022 završio na poslednjoj poziciji na tabeli, što je dovelo do selidbe u niži rang. 

U nedavno završenom prvenstvu Opštinske lige Vladimirci tim iz Vukošića se nije baš najbolje proveo. Ispadanje u niži rang dovelo je do odlazaka velikog broja igrača, pa je raspoloživi igrački kadar bio na minimumu. Ekipa Dobrave je u sezoni 22/23 u ligi zabeležila jedan trijuf, isto toliko remija i 14 poraza, sve to je bilo dovoljno za "samo" fenjersku poziciju na tabeli.

Uprava kluba je odmah po završetku prvenstva krenula sa određenim aktivnostima kako bi se Dobrava stabilizovala i kako bi ekipa bila na zdravim nogama za predstojeće izazove. Dogovoren je povratak "domaćih" igrača, stigli su Marko Ranković (Letnjikovac), Aleksandar Filipović (Dobrava Žabar), Marko Jovanović (Dobrava Žabar), Mirko Kosanić (Galeb), Nemanja Gligorić (Galeb), Bojan Kosanić (Letnjikovac) i Vladimir Lazić iz redova Galeba. 

Republika

Foto: FK Dobrava Vukošić

Siniša Stević i Dušan Todorović

Dolazak sedam novih-starih lica nije bio kraj, kada su u pitanju pojačanja. Dres Dobrave su obukli i Siniša Stević (Bobovik), Dušan Todorović (Mišar), Đorđe Micić (Belpos), Veljko Matić (Mačva), Nikola Mirković (Provo) i Miloš Urošević koji je bio bez kluba u prethodnom periodu. 

U planu je dovođenje još par proverenih igrača, trenerska palica je predata Aleksandru Kurtoviću kome će primarni cilj biti napad na mesto koje vodi u viši rang. Na prozivci igrača, koja se održala u subotu, 8. jula trener se upoznao sa novim igračima, tada se pojavilo 22 fudbalera.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading